Dit is ongehoord

 

Pontivocaal / PUIK maakt "Dit is Ongehoord"

Volg de lotgevallen van drie buurvrouwen op de voet in "Dit is Ongehoord!"
Een muzikaal hoorspel van Purmerendse bodem door 18 spelers en muzikanten!

Pontivocaal, één van de initiatieven van theaterstichting Puik, presenteert in acht afleveringen het hoorspelfeuilleton Dit is Ongehoord! over de lotgevallen van Mieke, Hetje en Frida… het zullen je buurvrouwen maar zijn. Luister waar en wanneer je maar wilt. Iedere aflevering duurt ongeveer 10 minuten. Dit is Ongehoord! kun je beleven op de bank, in de kroeg, in de trein, onder de douche, kortom overal! Je hoeft er dus niet voor naar het theater. 

De eerste aflevering van het hoorspel wordt uitgegeven op een USB-stick, de overige afleveringen ontvang je daarna wekelijks via de mail. Voorintekening voor ontvangst is vanaf heden mogelijk, maak €12,50 over om het hoorspelfeuilleton op de voet te volgen. Lees hier hoe u kunt intekenen.

Lanceerfeest in Proeflokaal Bakker
Kom je toch liever van de bank af? Ga dan zondagmiddag 23 september om 14.00 uur naar het gezellige "Dit is Ongehoord! lanceerfeest" in Proeflokaal Bakker op de Koemarkt. Maak kennis met de makers, luister samen de allereerste aflevering én neem deze mee naar huis op de USB-stick. Natuurlijk worden er liedjes uit het feuilleton gezongen en gooien we er een heuse bizarre tombola tegenaan! Dit feestje krijgt een vervolg op zondag 21 oktober en zondag 18 november (14-16 uur).

Buurvrouwen in de hoofdrol
Buurvrouwen Mieke, Hetje en Frida weten hun ogenschijnlijk lege bestaan moeiteloos te vullen met bizarre en ondoordachte avonturen, die hen vanzelfsprekend in grote problemen brengen. Hoever durft de -zwaar- oranjegezinde Mieke te gaan bij haar speurderswerk voor de buur(t)preventie; in opdracht van haar Karel? Lukt het Hetje om onder de werkzaamheden van haar baas Koos uit te komen? En tot hoever mag Frida gaan in haar escapes met veel te jonge mannen? Haar bejaarde man George heeft ook zo zijn grenzen. Dit alles gevangen in acht korte hoorspelen met daarin evenzoveel fraai gezongen liedjes. Hoort, zegt het voort!™2006