Home
Banketletter
Banketletter
Banketletter 2
Marsepein
Marsepein
Marsepeinaardappeltjes
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten 2
Pepernoten cake
Speculaas
Speculaas
Speculaas brokken
Speculaaskoekjes
Speculaaskruiden
Overig
Borstplaat
Kruid moppen
Kruidnootjes
Smulboot
Taaitaai
Zwarte Pieten cakejes

Pepernoten cake

IngrediŽnten:

150 gram roomboter
150 gram basterdsuiker
3 eieren
50 gram water
150 gram bloem
snufje zout
speculaaskruiden
100 gram pepernoten.

 

 

 

 

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175-180 įC
Klop de boter zacht en roer de basterdsuiker erdoor. Voeg de eieren, het water en de gezeefde bloem met een mespuntje speculaaskruiden toe. Klop dit mengsel tot een glad beslag en spatel de pepernoten erdoor. Giet het beslag in een ingevette cakevorm van ongeveer 800 gram inhoud. Bak de cake in de voorverwarmde oven gaar.
 


 

 

 

 

Herbalife

Herbalife