Home
Banketletter
Banketletter
Banketletter 2
Marsepein
Marsepein
Marsepeinaardappeltjes
Pepernoten
Pepernoten
Pepernoten 2
Pepernoten cake
Speculaas
Speculaas
Speculaas brokken
Speculaaskoekjes
Speculaaskruiden
Overig
Borstplaat
Kruid moppen
Kruidnootjes
Smulboot
Taaitaai
Zwarte Pieten cakejes

Speculaaskoekjes

IngrediŽnten:

200 gram bloem
150 gram boter
100 gram bruine suiker
15 gram speculaaskruiden
100 gram gesnipperde amandelen
1 Š 2 eetlepels water
iets zout
aardappelmeel

 

 

 

 

 

Bereiding:

Warm de oven voor op 175įC
Doe alle ingrediŽnten (zonder het aardappelmeel) in een kom en kneed er een deegbal van als voor een zandtaart. De speculaasplank met aardappelmeel bestrooien. De figuren met het deeg vullen. De koekjes uit de plank kloppen op het aanrecht. Op het ingevette bakblik leggen In.ongeveer 25 minuten gaar en bruin bakken in de voorverwarmde oven.
Als u geen speculaas plank heeft kan u ook zelf figuren maken van het deeg.

 

 

 

 

Herbalife

Herbalife