Hollandia scoort weer niet (bron:N-H dagblad)

Het gebrek aan scorend vermogen bij Hollandia begint schrijnende vormen aan te nemen. Ook tegen middenmoter Baronie wist de Hoornse voetbalclub het doel niet te vinden. De 0-0 eindstand was dan ook het maximaal haalbare.
Peter Neuvel van Hollandia werkte weer hard, kreeg zelfs een kans, maar zag zijn schot op de vuisten van keeper Alexander van der Heyden stranden. De doelman stond ook op de goede plek bij schoten van Tom Hes en Jacco Rijkhoff. Bij de enige keer dat Van der Heyden wel geslagen leek redde Johan Gabriëls op de lijn met het hoofd.

De beste kans was voor Martijn Veltmeijer. Koud in het veld draaide de
aanvaller handig van bewaker Micha Lekawael weg. Die koos voor een rode kaart, door Veltmeijer vlak voor het strafschopgebied te haken. De vrije trap leverde niets op, waardoor Hollandia zich terecht zwaar benadeeld voelde. Genoeg om aanspraak te maken op de overwinning was het echter allemaal niet. De bezoekers mochten van geluk spreken dat de treffer van Yurech Persoon vlak voor tijd werd geannuleerd wegens een vermeende handsbal.

Baronie-Hollandia 0-0.
Gele kaarten: Barry Bierstekers (Baronie), Jos van Veen, Peter Dietz
(Hollandia). Rode kaarten: 85. Micha Lekawael (Baronie).