Wat doet AAND8?
AAND8 Ontwerp geeft advies. Dit kan varieren van een advies op uurbasis tot begeleiding van een compleet verbouwingstraject. Wij adviseren bij de inrichting van woonhuizen, kantoren en horeca. U kunt daarbij denken aan advies in:

Hoe werkt AAND8?
Wij komen langs en maken een analyse van de mogelijkheden van de ruimte en lichtval, waarbij nèt die persoonlijke touch wordt toegevoegd die uw woning of bedrijf zo speciaal maakt.
In combinatie met uw wensen en budget bieden wij een passende offerte.

Interieurontwerpen is een luxe product, maar door AAND8 in te huren valt veel tijd en ellende te besparen.

AAND8 helpt een eigen sfeer te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld voor een gepassioneerde schipper scheepsdeuren met echte patrijspoorten en een gezandstraald raam met een scheepstafereel ontworpen; voor een bekende Nederlander een kamer met typische Ruysdael-lucht en gecapitonneerde deuren. Voor romantici is een hemelbed met sterrenhemel in orientaalse sfeer met Oosterse koofjes uitgevoerd, voor minimalisten is een grachtenpand aangepast en een strakke open binnentrap gerealiseerd.

Wat kost AAND8?
AAND8 wil flexibel blijven. Daarom hebben we geen duur kantoorpand en werken we met freelancers, zodat we klanten kosten kunnen besparen.
Een intakegesprek is kostenloos. In dit gesprek wordt ruim de tijd genomen om uw wensen en gedachten te achterhalen. Hierop wordt een vrijblijvend plan van aanpak geoffreerd. Afhankelijk van uw wensen kan een project van begin tot eind worden begeleid in de uitvoering. Maar ook basale schetsen of uitgewerkte tekeningen behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek.

AAND8 Ontwerp & Massage
Marian Olijkan
Amsterdam

T 06 182 95 386
E marian@aand8.info
W www.aand8.info