Welkom
Hartelijk welkom op de website van MV-Toneel!


Op deze site kunt u eens rustig kennismaken met onze vereniging en zien wat we zoal doen. Onze leden stellen zich aan u voor en regelmatig zullen er foto’s geplaatst worden van onze repetities en voorstellingen. MV-Toneel is een leuke, gezellig vereniging waar iedereen zich heel snel thuisvoelt. Er is niets leukers dan samen te werken om een leuke en goede voorstelling op de planken te brengen. Kijk eens rustig rond op onze website en als u meer informatie wilt kunt u ons altijd een mailtje sturen door onze contact pagina te bezoeken.
 

Veel plezier op onze website!

 

Algemene Informatie
MV-Toneel is een amateurtoneelvereniging die in 1949 is opgericht. Onze leden zijn actief als spelers of ze regelen dingen achter de schermen. Bij de opvoering van een toneelstuk komt namelijk een heleboel kijken. Decorbouwen, barwerkzaamheden tijdens de voorstelling, het inrichten van de zaal voor de voorstelling, etc. Verder is er een licht- en geluidsman en ook een souffleu(r)(se) mag niet ontbreken.
 
Als actieve vereniging zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden. Mensen die zich op een leuke, ontspannen manier willen inzetten om een goede voorstelling op de planken te zetten. Ervaring is niet nodig, want iedereen krijgt bij ons een kans.
 
Wij repeteren twee avonden per week in onze eigen studio aan de Badhuislaan 10, te Hilversum. Natuurlijk zijn er enige kosten verbonden aan het lidmaatschap. Spelende leden betalen € 70,00 per jaar. Bent u dus op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding neem dan contact met ons op.

 

Kaarten Reserveren

Hieronder kunt u kaarten reserveren voor onze nieuwe voorstellingen:

 

“Gijzeling in Wolverding”

 

Kijk voor meer informatie op de informatie pagina.

Volg ons op Facebook!

 

 

MV-Toneel op YouTube!

 

Homepage  |  Huidige voorstelling  |  Gespeelde voorstellingen  |  In de Media  |  Foto's & Video's  |  Adverteren & Donateurs  |  Leden & Bestuur  |  Contact

 

Copyright MV-Toneel 2017. Alle rechten voorbehouden.  |  Webdesign: Jeroen van Eden