Gespeelde voorstellingen
Op deze pagina vindt u informatie over al onze gespeelde voorstellingen.


 

Plaza Suite
In april 2015 brengen wij het stuk:"Plaza Suite" van de bekende amerikaanse toneelschrijver Neil Simon.
Dit stuk bestaat uit 3 eenakters die allemaal plaatsvinden in dezelfde hotelkamer. Als de muren konden praten........
 

De rollen in dit stuk worden gespeeld door: Liss Melessen, Nils van buren, Wendelien Lodder, Hermi Schijf, Rolf de Wit, Guus Harmse en Amanda Gewald.

Terrasklanten
In dit stuk kijkt u naar de diverse belevenissen en gesprekken van mensen die plaatsnemen op een terras ergens langs de hei.
Wat doe je als je huwelijk niet meer lekker loopt....ga je dan vreemd of besluit je een spannend spel te spelen? Wat doe je als de ene partner in het verleden blijft leven en de ander juist het verleden wil loslaten? Hoe gaan kinderen om met hun ouders als die in een verzorgingshuis zitten?
 

De rollen in dit stuk worden gespeeld door: Iris Spier, Rolf de Wit, Amanda Gewald, Wouter Splint, Leny Walraven en Guus Harmse.

Een Engel Kwam Voorbij
In mei 2014 spelen we het bijzondere stuk “Een Engel Kwam Voorbij”. Dit franse stuk gaat over een welgesteld gezin dat bestaat uit moeder, zoon, dochter en stiefvader. Als de hulp in de huishouding ontslag neemt en vertrekt besluit moeder om nooit meer een hulp in dienst te nemen, maar plotseling staat er een bijzondere dame voor de deur die de familie graag wil helpen. Deze nieuwe hulp heeft echter een bijzondere gave. Hoe gaat het gezin hiermee om?
 

De rollen in dit stuk worden gespeeld door: Hermi Schijf, Ronald Ernst, Iris Spier, Rolf de Wit en Jolanda Splint – de Jong.

Op Blote Voeten In Het Park
Op zaterdag 23 november brengen wij het stuk “Op Blote Voeten in het Park”van Neil Simon.
Corie en Paul zijn net getrouwd en betrekken hun nieuwe woning. Het is misschien niet helemaal perfect, maar als je verliefd bent maakt dat niet uit. Paul is bezig om een succesvol advocaat te worden en Corie is van plan om huisvrouw te worden. In de tussentijd probeert ze haar moeder te koppelen aan de vreemde bovenbuurman Victor Velasco. Of dit allemaal goed gaat en of het huwelijk van Corie en Paul bestand is tegen deze ontwikkelingen ziet u op 23 november in Gebouw De Lelie, Leliestraat 6-8 te Hilversum.

Lieve God, Ze Draaien Me Dol!
In april 2013 spelen we het geweldige stuk van Neil Simon,:”The Prisoner of Second Avenue”. In dit stuk draait alles om Mel en Edna. Mel, een hardwerkende man, wordt ontslagen en draait volledig door. De hele maatschappij is tegen hem en hij raakt in een heftige depressie. Edna, zijn vrouw, blijft hem ondersteunen en samen proberen ze de draad weer op te pakken.
 

In dit stuk worden de rollen gespeeld door: Nils van Buren, Jolanda Splint, Guus Harmse, Leny Walraven, Rolf de Wit en Hermi Schijf. De regie is in handen van Ard van Buren.

Je Weet Wat Je Hebt
Na een zeer geslaagde uitvoering van het stuk:”En ik dan?”, geschreven door Annie M.G. Schmidt, zijn we een maand geleden begonnen met de repetities van het stuk dat wij in november 2012 voor u zullen opvoeren.Het stuk “Je weet wat je hebt” is een zeer komisch stuk gebaseerd op de types George en Mildred.
 

De rollen in dit stuk worden gespeeld door: Guus Harmse, Leny Walraven, Jolanda Splint, Nils van Buren, Suspensa Heinen en Marlissa Melessen.

Professor Slipslof
We zijn nu druk bezig met de repetities van ons komende stuk dat we in november 2011 zullen spelen. Dit keer eens geen stuk voor volwassenen alleen, maar een stuk dat in 1976 door een lid van de vereniging geschreven is, speciaal voor de kinderen. “De Wonderen van Slifslof” is een leuk en spannend toneelstuk dat het verhaal vertelt van Professor Slifslof en zijn te gekke uitvindingen. Samen met zijn assistent, de huishoudster en zijn buurvrouw gaat de professor de strijd aan met het schilderij van zijn grootvader. Het is een stuk dat voor de kinderen geweldig is om naar te kijken, maar ook voor de volwassenen zit er genoeg humor in!

Hoezo Kerstfeest?
Tijdens deze warme dagen en volop zon en de gedachten aan vacantie, zijn de leden van M-V Toneel drukdoende met het optuigen van de kerstboom en het zingen van kerstliedjes.
Want, op 20 november 2010 gaan wij in de Lelie spelen het stuk, ..... Hoezo Kerstfeest? Het stuk speelt zich af vlak voor kerst, de psychiater in kwestie, kijkt uit naar een paar dagen lekker rust, geen patiënten, geen stress, alleen lekker samen met zijn "liefje". Alleen zijn er een aantal patiënten die dringend een sessie nodig hebben. Ook zijn vrouw komt onverwachts eerder thuis dan was voorzien. Verder komt de psychiater in de problemen als ook nog een controle van zijn financiële handel en wandel plaats gaat vinden, door een nogal kordate dame. Een zwerfster die elke jaar langs komt voor voedsel verschijnt ook ten tonele, waardoor het geheel danig uit de hand gaat lopen. Is iedereen eigenlijk wel die hij of zij laat zien of zitten er nog addertjes onder het gras? Kortom een toneelstuk met onverwachte wendingen en een avond waarbij de toeschouwer zijn of haar lachspieren kan gaan gebruiken!

Terug Op Het Oude Nest
In de periode April 2010 hebben we het stuk Terug op het Oude Nest gespeeld met onze vereniging. Het stuk gaat over een gezin dat weer bij elkaar komt nadat de kinderen zijn getroffen door de economische crisis. Pa die eindelijk van zijn pensioen zat te genieten krijgt het weer druk thuis met zijn twee kinderen over de vloer. Om nog maar te zwijgen over de aangetrouwde man en vrouw, en oma die uit het verzorgingstehuis wordt gehaald wegens geldgebrek. Een fantastisch stuk met humor en romantiek.

 

De regie is in handen van Nils van Buren. De rollen worden gespeeld door: Hans Segerius, Nils van Buren, Nienke Roobol, Iris Spier, Sebastiaan de Kimpe en Leny Walraven. De Rekwisieten worden verzorgd door Wilco van den Hudding. Gijs van Gelderen is de grimeur in dit stuk.

Homepage  |  Huidige voorstelling  |  Gespeelde voorstellingen  |  In de Media  |  Foto's & Video's  |  Adverteren & Donateurs  |  Leden & Bestuur  |  Contact

 

Copyright MV-Toneel 2017. Alle rechten voorbehouden.  |  Webdesign: Jeroen van Eden