Leden & Bestuur
MV-Toneel heeft ongeveer 20 leden, al dan niet actief. Nog niet iedereen heeft een stukje geschreven voor de website, maar hieronder stellen een aantal van onze leden zich alvast aan u voor.


 

Onze leden

 

Marlissa Melessen
Hallo, mijn naam is Marlissa, ik ben 20 jaar en zit nu ruim een jaar bij M-V Toneel.
Toen ik vorig jaar kwam kijken voelde ik mij meteen thuis en ben ik meteen lid geworden. Ik vind het heel leuk om hier te spelen!
Kom snel een keertje kijken!

Ronald Ernst
Mijn naam is Ronald Ernst en ook ik ben lid van MV. DE toneelvereniging waarbij iedereen kan en mag toneelspelen.
Ook al heb je geen ervaring, wij zorgen dat iedereen klaar is om na repetities zonder angst de planken op te gaan om zijn/haar rol te spelen voor onze donateurs. Wil je een helpende hand geven achter de schermen, ook dan hebben wij genoeg te doen. Decors bouwen; licht & geluid etc. Schroom niet, kom langs tijdens de repetitieavond aan de Badhuislaan.

Guus Harmse
Ik ben Guus Harmse en ben al ruim 26 jaar lid van MV.
Toneelspelen is gezellig, plezier hebben om in de rol van een ander te kruipen.
Spreekt dit je aan kom dan bij MV-Toneel.

Hermi Schijf
Ik ben Hermi Schijf, nu 63 jaar, en ben al zo'n jaar of 12 bij amateurtoneel. Eerst bij WIK, daarna bij MV, waar WIK mee fuseerde toen daar te weinig leden waren. Toneel is echt een hobby voor mij, we willen natuurlijk wel een goed stuk op de planken zetten, en dat krijgen we toch weer elke keer voor elkaar, maar we lachen ook heel wat af bij de repetities. MV is een gezellige vereniging, waar voor en na de repetities, en natuurlijk in de pauze, wat gedronken kan worden bij een gezellig babbeltje. Weet je niets van acteren? Wist ik ook niet, toen ik begon. Bij MV leer je acteren, ik ben er echt gegroeid. Dat geldt voor iedereen! Kom eens bij ons kijken, geen enkele verplichting! Je kunt beginnen met hele kleine rolletjes . . . . dus geen plankenvrees, echt niet nodig! Alle leeftijden boven de 16 zijn welkom.


Nils van Buren
Leeftijd: 38
Toen ik 6 was kwam ik al regelmatig langs bij MV-Toneel, toen nog Meer Vreugde geheten.
Op mijn 16e ben ik zelf meteen lid geworden. In 22 jaar heb ik heel veel verschillende rollen mogen spelen. Ik vind het het prettigst als ik vanaf het begin tot het eind op het toneel sta. Hoe groter de rol hoe beter.Mijn grootste uitdaging was de rol van de blinde Don Baker in “Vlinders zijn Vrij”. Ik heb deze rol twee keer kunnen spelen en dit stuk heeft een erg grote indruk op mij gemaakt. Momenteel ben ik naast speler en regisseur ook de penningmeester van de vereniging. MV-Toneel is een leuke, gezellige vereniging met een enthousiaste groep mensen die samen werken aan een leuke, goede toneelvoorstelling. Zoals verschillende nieuwe leden zeggen:”Het is net of je in een warm bad terechtkomt”. Kom eens kijken bij een repetitie om de sfeer te proeven.

Ard van Buren
Leeftijd: 65
Lid sinds: 1967
Ard is Bestuurslid. Houdt zich bezig met regie en decorbouw Na 45 jaar nog steeds veel plezier bij M-V Toneel Hoopt dit nog lang te kunnen doen!

Het bestuur

Ard van Buren - Voorzitter 
Nils van Buren
 - Penningmeester 
Wendelien Lodder
 - Secretaris 
Amanda Gewald
 - Algemeen bestuurslid

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Homepage  |  Huidige voorstelling  |  Gespeelde voorstellingen  |  In de Media  |  Foto's & Video's  |  Adverteren & Donateurs  |  Leden & Bestuur  |  Contact

 

Copyright MV-Toneel 2017. Alle rechten voorbehouden.  |  Webdesign: Jeroen van Eden