WIE ZIJN WIJ?

De Sprengertjes zijn Rick, Thomas, Nikki, Kati & Peter Sprengers. We wonen in Haarlem. Rick & Thomas zijn tweeling en zijn nu 3 jaar. Nikki is 1 jaar oud. Kati & Peter kennen elkaar nu 10 jaar en zijn dit jaar getrouwd. Hierover staan wat foto's op de "huwelijk" link.
Het is momenteel een druk gebeuren bij de Sprengertjes! Met 1 baby en 2 peuters hebben we eigenlijk helemaal geen tijd om een webpagina bij te houden. Toch willen we de buitenwereld ook een blik gunnen in het leven van de Sprengertjes, of je dat wil of niet.
Kati is Hongaarse. (Nikki ook; lang verhaal!) De kinderen hebben dus ook een Hongaarse opa & oma. We proberen daar zo vaak mogelijk naartoe te gaan. Gelukkig wonen de Hongaarse opa & oma aan het Balatonmeer. Het is 's zomers bijzonder prettig om daar te zijn; lekker warm en over het algemeen wat meer zon als hier in Nederland. Het lukt ons wel om zo'n 3 keer per jaar die kant op te gaan. Natuurlijk komt de Hongaarse familie ook regelmatig hier op bezoek! Oma en Berni (zus van Kati) proberen ook om een paar keer per jaar naar Nederland te komen.