[Afbeelding bedrijfslogo] DUIKSCHOOL FREE DIVER'S

Start Feedback Inhoud Zoeken

Home

 

 

Nieuws
Producten
Duik opleidingen

Van idee tot hobby

Duiken- een facinerende belevenis! Meer is er eigenlijk niet over te zeggen. Want voor alles wat de onderwaterwereld haar bezoeker openbaart schieten worden tekort, omdat diepe gevoelens onbeschrijvenlijk zijn. Alles wat de duiker op zijn duikexcursie beleeft, is telkens weer uniek.

Deze emotionele belevenis is slechts een kant van de duiksport. De andere, die veel meer vergt en vooral veel beslissender is, is verantwoord en bewust leren omgaan met jezelf en je naaste omgeving. Als je weet hoe belangrijk dit feit is, is het eigenlijk helemaal niet meer zo verassend dat duiksportentousiastenlingen hun opleiding bij Duikschool Free Diver's volgen.

De toonaangevende opleidings organisatie. Dat wil zeggen: PSDA biedt een uitgebreid cursusprogramma aan. Van basisopleiding tot aan gespecialiceerde training. Stap voor Stap. Vanaf de PSDA openwater basiscursus tot aan PSDA instructeur toe.

Heb je er belangstelling voor? Lees dan gewoon de site door en je zult zien Dat het PSDA opleidingssysteem ook voor jou de beste is.

                                                         

 

Bedrijfsprofiel

Welkom bij duikschool Fee diver's. Onze duikschool is actief begonnen met het geven van sportduik opleidingen in 2002.

Wij geven duik opleidingen van Openwater diver t/m instructor volgens het PSDA les systeem.

U krijg instructie van ervaren ervaren duikinstructeurs die ook hun sporen al ruim verdiend hebben in de brandweer wereld, waar zij ook als duikinstructeur werkzaam zijn.

Wij doen ook aan dienstverlening voor pleziervaarders zoals het opduiken van verloren spullen te water of het verwijderen van materiaal uit de schroef van uw boot. 

 

 

Contactgegevens

Telefoon
(0181)641684
Postadres
Nomadnkreek 16, 3206HL Spijkenisse
E-mail
Algemene informatie: peter.ophorst@wanadoo.nl
Webbeheerder: pophorst@chello.nl
 

 

[ Start ] Nieuws ] Producten ] Duik opleidingen ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan pophorst@chello.nl.
Copyright 2003 Duikschool Free diver's
Laatst bijgewerkt: 08 januari 2003