Vlag van het Koninkrijk der Nederlanden Het geslacht Fruining

Deel 2 van het geslacht Fruining zal eind 2008 beschikbaar zijn. Heeft u aanvullingen, opmerkingen of tips? Mail mij via onderstaande link.

Start
Herkomst van namen
Genealogie
Links
Bergen op Zoom
Berkel & Rodenrijs
Breda
Den Haag

Nedstat Basic - Free web site statistics

 
   

for English ...click on the flag

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op mijn website!

Op deze site vindt u informatie over het geslacht Fruining. Verder zijn hier ook de gegevens van de stamboom van Aurin, Lut, Schraag, Schild en Prot terug te vinden.

Johan Godfried Fruining

De oudste Fruining is Johan Godfried geboren in Delft. Dit zijn gegevens zoals vermeld in het militaire stamboek. Wie zijn zijn ouders? Dragen zij ook de naam Fruining, of is deze naam een variant? Wat is de link van Fruining met Fruin, Frewin en Frewing? Heeft u informatie over Johan Godfried Fruining, zijn ouders of het verband met Fruin, Frewin, Frewing of andere informatie, mail deze informatie dan naar .

Over de webmaster

Mijn naam is Ron Fruining. Ik ben getrouwd met Wanda en samen hebben we twee zonen. Ik ben werkzaam als Vice President Finance & Control bij Gaming Support BV. Mijn hobby's zijn naast internetten en genealogie, sport en tuinieren. Ook ga ik graag minimaal eenmaal per jaar op vakantie en kijk ik graag naar films.

Door mijn schoonzus Monica en zwager Ron ben ik geïnfecteerd met het genealogie virus. Een deel van het door hun uitgevoerde onderzoek is ook op deze site terug te vinden.

Nieuw op de site !

Weerbericht

bulletIn memorie Maria Minna Fruining-Lut

Tip!

Contact

Bekijk op de pagina Den Haag de foto's en prenten uit het verleden van de stad.

Kijk voor meer links op de links pagina.

Wilt u informatie over één van deze familie's of de geschiedenis van het geslacht Fruining als boek ontvangen? Zendt een e-mail naar .

Start | Herkomst van namen | Genealogie | Links | Bergen op Zoom | Berkel & Rodenrijs | Breda | Den Haag

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 14 mei 2008