Massage

 

Massage is een vorm van aanraken die van alle tijden is en in bijna alle culturen voorkomt. Aanraken en wrijven is de natuurlijke handeling om pijn te verlichten, te troosten of om spanning weg te nemen.Massage als therapie is een eeuwenoude methode van gestructureerd wrijven, strijken of druk uitoefenen. In zijn oudste vorm is massage bekend in AziŽ als acupressuur en sinds de negentiende eeuw in het westen, de Zweedse massage, beter bekend als klassieke massage.Massagetherapie is een ondersteunende methode om het zelfregulerende vermogen van het lichaam actief te beÔnvloeden. Door het inzetten van diverse massagemethoden wordt de lichaamenergie geactiveerd, kan stagnatie opgeheven worden en de natuurlijke balans zich herstellen. Stagnatie of blokkades van lichaamsenergie kennen we beter als pijn, [emotionele] spanning, vermoeidheid of stress.

Contact maken met blokkades in het lichaam, het herkennen ervan en het volledig accepteren, brengen je bewustzijn in het hier en nu. In het hier en nu ben je ontspannen, is alles zoals het is, zonder oordeel en verwachtingen. Door in deze ontspannen toestand zonder oordeel alle sensaties in je lichaam toe te staan, krijgt het lichaam de kans zijn natuurlijke balans terug te vinden.De massagemethoden die ik in de therapie hanteer, kunnen worden toegepast bij zowel fysieke- en emotionele klachten als wel bij de ondersteuning van het proces van persoonlijke groei.

De massagevorm die ik heb ontwikkeld is een eigen stijl, ontstaan uit mijn interesse in diverse methoden zoals onder andere: sportmassage, shiatsu, Thaise massage, reiki, reflexologie, acupressuur, energetische massage en intuÔtieve massage.

Massage aanbod: Er is een keuze uit de volgende massagemethoden: reflexologie, ontspanningsmassage, sportmassage, intuÔtieve massage en stoelmassage. De ideale massagevorm en de duur worden vooraf in overleg besproken.
Tarieven:
Be in Touch hanteert voor particulieren een aantrekkelijk marktconform tarief. De kosten voor massage en therapeutische massage zijn Ä 60,- per uur. Voor de eerste twee consulten geldt een korting van 20%.

CliŽnten met een minimuminkomen kunnen in aanmerking komen voor een lager tarief. De duur van een massagesessie varieert van 30 minuten tot 1 Ĺ uur. Dit wordt vooraf overeengekomen.

Voor massage op locatie geld een toeslag per bezoek; afhankelijk van plaats en afstand. Genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw.

Be in Touch 2010-2011