Nieuws!

Op deze pagina kunt u nieuwsberichten en ledeninformatie vinden:

Nieuws Algemeen

Brief donatie

Voorzitter Chris Planje heeft een brief afgegeven aan alle vrijwilligers aangaande de voeding en kosten van ons onderkomen. Klik HIER om deze brief te downloaden.

ANBI formulieren

De ANBI formulieren en verdere tekst en uitleg zijn te downloaden via de ledenpagina van de website van ons exercitiepeloton. Klik HIER om naar deze pagina en de formulieren te gaan.

 

Nieuws Ouwestomp

 

Vrijdag 18 juli 201

 

De meeste muzikanten waren er vroeg bij en waren dus voor 05.00 uur uit de veren om naar Linden te vertrekken. In Linden aangekomen is er nog gecheckt of er nog aanvullingen waren , na de vlieg ramp , betreffende de muziek langs de route. Wij zijn om 07.25 uur in mars formatie gaan lopen naar de door ons aangewezen plaats. De tent stond er weer beter bij dan voorgaande jaren, Heiny heeft het weer mooi voor elkaar in "zijn" dorp. Met veel muzikaal plezier starte we met het mars program. Wat door de toen nog schaarse wandelaars werd begroet, het was toen rond 08.00 uur. Langzaam kwam de stroom van duizenden lopers aan ons voorbij met open doekjes voor de support welke we gaven door middel van onze muziek. Na diversen Marsen werden we getrakteerd op diversen consumpties, na een korte koffie pauze werd het repertoire weer voort gezet, ook kwam er nog een trompettist bij welke die ochtend nog had gewerkt. Ook had men medelijden met Jaap en werd hem een parasol boven het hoofd gehouden , ja als de haren naar binnen groeien is het wel erg warm in de van Heutsz ZON.

Ook werd hem een lesje geleerd door een muzikale Bobby, maar na dat we alles in gepaste orde hadden afgewerkt zijn we om 11.30 uur afgemarcheerd naar het "restaurant" en konden na het nuttige van soep , broodjes en div. Dranken voldaan weer huis waarde keren.

 

Haren naar binnen groeien is een Afrikaans gezegde en voor de vertaling kan je bij mij terecht....

 

N.B. Het bericht dat er een gepaste intocht zou plaats vinden bereikte ons om 11.15 uur.

 

Met muzikale groeten van Wim. (Trouwens, de foto's van deze dag zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Wim vd Kraaij, KLIK HIER)

 

 

Zaterdag 21 juni 2014. Veteranendag Ridderkerk.

 

Verslag en foto's volgen nog.

 

Zaterdag 29 maart 2014

 

Veteranendag in Leiden. De meeste mensen van het corps waren weer vroeg op pad om op tijd op het Stads Parkeerplan aanwezig te zijn. Weten deze mensen ook eens wat die Noord Hollanders en de mensen uit Gelderland voor een afstand moet afleggen om bij een repetitie in Vught te komen. Maar vandaag is het schitterend weer, beter dan vorig jaar toen was het zo koud. Ons eerste doel was om vanaf de parkeerplaats naar de Beestenmarkt te komen. En het leuke er van is dat we na onze opstelling moeten wachten tot dat de spoorbomen sluiten. Deze blijven even dicht en kunnen wij vrij rustig met de gehele club en in ons kielzog de andere muziekverenigingen over de Haagweg en het Noordeindeplein naar ons doel lopen. Vandaag hadden we dus een inval Tambour-maître n.l. Melchior van de Veen die normaal bij ons Bariton speelt. Helaas moest onze vaste Tambour-maître Jaap van der Vring verstek laten gaan wegen een aandoening aan zijn knie. Bij de vorige opkomst heeft hij daar plots last van gekregen. Nou onze Melchior deed het ook heel keurig, mijn complimenten. Aangekomen op de Beestenmarkt was het nog even daar rondhangen tussen al de voertuigen van “Keep Them Rolling”. Leuk gezicht dat ouwe spul. Enkele van ons zijn nog even de Mac in geschoten voor wat te eten of te drinken, daarna was om 15.00 uur het vertrek. Zo’n beetje in de achterste groep waren wij geplaatst net nog geen hekkensluiter. Het defilé liep vervolgens vanaf de Beestenmarkt over de Haarlemmerstraat naar de Hooglandsekerk waar het eindpunt was. Door de warmte voelde een enkeling zich niet helemaal lekker. Deze werden in de gaten gehouden. Na even achter de Hooglandsekerk wat gedronken te hebben zijn we weer de zelfde route terug gelopen over de Haarlemmerstraat naar de Beestenmarkt en van daaruit naar weer terug naar het Stads Parkeerplan waar we om 17.00 uur weer terug naar huis vertrokken.

Peerke

 

Klik op de afbeelding voor meer foto's

 

Klik HIER voor een video van Leiden 2014.

 

Zondag 13 oktober 2013

 

Ook vandaag hebben we weer het weer getrotseerd om naar Waddinxveen

te gaan. Het was bar en boos met veel regen, storm en afgerukte takken.

In Waddinxveen hebben we nogmaals de puntjes op de i gezet en weer de

diverse slagwerk marsen doorgenomen.

Om 12.30 uur had Carla weer voor een heerlijk lunch gezorgd, dit maal

een kopje verse tomatensoep met daarbij stokbrood en kruidenboter.

Verder stond er een vleessalade en laat dat net nu de salade zijn waar ik gek

op ben. Even voor 13.30 uur zijn we weer begonnen met de repetities.

Op het punt dat we naar huis gingen regende het nog steeds, onderweg

zagen we hier en daar mensen die bezig waren met de kelders.

Maar voor ons was het toch weer een vruchtbare dag.

 

 

 

Peerke

 

 

29 september 2013 (Extra oefendag voor de slagwerkers)

 

De instructeur achten het nodig wat meer met het slagwerk te gaan doen, dus hebben we een extra slagwerk repetitie ingelast waar we nog wat puntjes op de I hebben gezet.  Dit keer niet op de Isabella maar om 10.00 uur als gast bij de firma Boonstoppel aan de Coenencoop in Waddinxveen.  Tot onze beschikking hadden we de kantine, een keurige nette ruimte met een koffieapparaat.  De akoestiek voor deze ruimte met het slagwerk was heel goed te noemen.  Na intensief oefenen van de “Schotse Marsen”, “Accentué”,  “In the Field” en “Variant” was het inmiddels 12.20 uur geworden tijd voor de lunch.  We gingen met 8 man naar het huis van Hans Geers en aangekomen in de tuin stond me daar toch een prachtige tafel gedekt.  Carla had zich verschrikkelijk ingezet met vooraf een kopje soep, diverse broodjes en beleg, krentenbol, zelfs nog een kroket.  Dat was meer dan lof.  Carla hartelijk bedankt voor de verzorging. Even 13.30 uur weer terug naar de Coenencoop om verder te gaan met de repetitie.  Voor de aanwezigen was het een vruchtbare dag waar we toch weer heel veel hebben opgepikt.  Om 15.00 uur gaat zo’n beetje de aandacht verslappen en zijn we gestopt waarna een ieder zijnsweegs ging naar het noorden en zuiden.

Peerke

 

 

19 juli 2013. 4daagse van Nijmegen.

 

De meeste van ver komende waren zo rond 06.00 uur opgestaan om toch vooral om 08.15 present te zijn in Linden voor de afmars naar het podium. Voor het derde jaar achtereen hebben wij als Tamboerkorps acte de préséance gegeven in het oergezellige dorpje Linden. Jaarlijks heeft men hier bij de doorkomst van de 4daagse een thema. Vandaag stond het in het teken van de Koning en de Koningin. Elke bewoner heeft wel iets in zijn tuin staan wat daar mee te maken heeft. Ook is het dorp zeer gastvrij met diverse tafels en stoelen voor de wandelaars die er opgesteld staan. Dit maal hadden we geen wagenpodium maar een schitterend ruim podium ongeveer 50cm hoog en daarop een grote tent. Nee, ze hebben er weer wat van gemaakt daar in Linden. Ondanks we met 25 man/vrouw waren hebben wij er ook wat van gemaakt.  Na afloop kwam er een dame op leeftijd uit het dorp naar mij toe, zij moest mij even melden hoe ze genoten had van deze ochtend.  Ze had namelijk een klein stukje terug ons aangehoord. Inmiddels liep het tegen 11.45 uur en was het tijd om zachtjes aan de spullen op te breken en aan de afmars te beginnen naar het dorpshuis. Hier hadden we brood en een kopje soep. Ik mag natuurlijk ook niet vergeten dat we wat 2 consumptiebonnen hadden voor een verfrissing. Verder had ik ook nog het één en ander bij me aan water, energie drank etc. als extra wegens de warmte.  Ook dit had gretig aftrek. De laatste lopers die op hun tandvlees voorbij kwamen zullen vermoedelijk de eindstreep niet halen om dat de brug er om 15.00 uur uitging. Jammer voor deze mensen die toch een top prestatie hebben neer gezet met deze warmte.

 

Pierre  c/q   Peerke

KLIK HIER

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer foto's

 

 

4 mei 2013, bijdrage van Chris Planje:

Het is voor het eerst dat het korps is ingezet bij dodenherdenking.
Niet op de Dam in Amsterdam maar in Rotterdam-Overschie

Om half twee was het voltallige korps aanwezig, op de begraafplaats hofwijk te Rotterdam.
Om 14:00 uur had hier een kranslegging plaats op het erehof  voor enkele militairen en huzaren, uit de  2e wereldoorlog. Hier bestond de erewacht uit actief dienende huzaren, in ceremonieel tenue.
Een marinier blies de taptoe en speelde het korps Ouwestomp, 2 coupletten van het Wilhelmus.
Bij de krans legging werden enkele koralen ten gehore gebracht.
Naast het korps waren Nico, Geert en ik geüniformeerd aanwezig en konden zo een eerste luitenant uit het KNIL leger in zijn herdenking ondersteunen. We mochten hem dan ook de verdere dag om ons heen zien.
Het was een zonovergoten 4 mei. Na deze ceremonie kon het korps zich ontspannen in het Museum Oud Overschie “de Hoop doet Leven”.
Op het grote buitenterrein van de oude melkfabriek, weden die middag enkele muzikale marsen ten gehore gebracht, aan gevuld met koffie, thee, soep, broodjes en limonade.
Met dank aan Pierre en Ria. Het was niet gelet op het thema van deze dag,  verder een gezellige, zonovergoten middag. De organisatie was zo ingenomen van het korps, dat de uitnodiging voor 4 mei 2014 al is vastgelegd, mogelijk aangevuld met mensen uit het exercitie peloton.
Naast het buitengebeuren was een rondleiding door het museum, waarbij snoepgoed uit de jaren 50 en 60 gekocht kon worden. Bij het schrijven van dit bericht zuig ik dan ook, op zo’n oude boter babbelaar.
Om 18:30 uur waren we in de kerk aanwezig waar we enkele koralen ten gehore mochten brengen
en op verzoek, in plaats van de pianist, ook het Wilhelmus ter afsluiting mochten spelen.
Na deze ceremonie liepen we met de dodenmars richting Saenredamplein, waar de ceremonie van 20:00 uur zou plaatsvinden. Tot even voor acht luiden de klokken van de grote kerk.
Een erehaag en erewacht van de scouting Overschie, stonden bij het monument dat is opgericht ter nagedachtenis uit de gebeurtenissen uit de 2e wereldoorlog.
Ook hier blies de marinier het signaal geeft acht,  gevolgd met 2 minuten stilte, waarna de marinier de taptoe blies, gevolgd door de 2 coupletten van het Wilhelmus door het korps Ouwestomp.
Tijdens de kransleggingen werden weer de koralen ten gehore gebracht.
Na de kranslegging speelde het orkest de van Heutsz mars waarna een muzikale afmars naar de grote kerk plaats vond.
Namens het bestuur een dank aan het korps, voor hun professionele inzet.

KLIK HIER

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer foto's.

 

- Meer foto's zijn ook te vinden op de Facebook pagina "Dodenherdenking Saenredamplein" door HIER te klikken.

 

- Meer foto's zijn ook te vinden op de Facebook pagina "Herdenking der gevallenen Hofwijk" door HIER te klikken.

 

Verslag 4 mei Pierre Martijn:

Er is heel veel aandacht in de media geweest dat tijdens de dodenherdenking het Tamboerkorps Ouwestomp deel zal nemen.   Het is dur voor het eerst dat er een militairkorps aanwezig is.
Deze dag begon om 14.00 uur en de mensen waren keurig op tijd aanwezig  op de parkeerplaats van de Algemene Begraafplaats Hofwijk.


02 HofwijkNa de troms omfloerst te hebben stelden wij ons op en liepen op de grote trom  naar de startplaats.  Vanaf hier een kleine 150 mtr waar aantal mensen stonden bij het Ere- hof voor de gevallenen.   Bij dit monument liggen de 6 Huzaren begraven die in de eerste mei dagen van 1940 zijn omgekomen bij de verdediging van Rotterdam.  Ze hebben het niet kunnen houden tegen de grote overmacht.


Door een aantal Mariniers zijn toen de Maasbruggen bezet gehouden.   Later op 14 mei heeft dan het bekende bombardement van Rotterdam plaats gevonden waar we allen de gevolgen van kennen.
Het gehele centrum is toen plat gegooid, van daar het moderne Rotterdam waar het hart van is verdwenen.  Dit is te zien aan het monument van Zadkine, een figuur wat met de handen in de lucht staat en waar van het midden gedeelte ontbreekt. 
Normaal zijn hier een klein groepje mensen aanwezig, echter vandaag waren er een kleine 100 mensen.  Bij het monument stond een erewacht opgesteld van de Huzaren van Boreel en een trompettist van de Mariniers. Na deze ceremonie van plm.20 minuten werden we uitgenodigd om in de aula wat te drinken.
Nu vertrokken we naar de Grote Kerk waar we onze auto’s parkeerde en vervolgens naar het Museum Oud Overschie liepen.  Hier speelden we wat nummers als dank voor het gebruik van de ruimte.  Tevens konden we na sluitingstijd hier de maaltijd nuttigen.
Om 18.30 uur moesten we weer paraat zijn in de kerk waar enige sprekers het woord namen en een
pianist die wat stukken speelden.   Wij hebben hier het Brückner Coral gespeeld  en het Blijf bij mij Heer, dit hebben we afgesloten met uiteraard het Wilhelmus.
Om 19.30 uur hebben we ons buiten opgesteld waarna we onder de dodenmars slaand richting het Algemeen monument zijn gelopen.  Ook hier was de Marinier weer die het Signaal blies.
Na een enerverende dag waren we om 20.40 uur klaar en ging een ieder zijn weg.

 

7 april 2013, Culemborg.

 

Verslag Chris Planje: Presentatie van het boek :  Zij hadden er tabak van.
Een relaas uit de 2e wereldoorlog en het einde hiervan.
Geert en Ike opperden,  om een erewacht voor de winkel van de genodigde in te zetten.
Als eerste inzet van ons korps, sloeg dit aan bij de genodigden, burgemeester van Culemborg en de gedeputeerde van de provincie Gelderland. Hierna was het wachten op onze muzikaleinzet.
Het geheel speelde zich af in de locaties,  welke het middelpunt van het boek betrof.
Na de verschillende sprekers en het optreden van de Starsisters, wat zich in de tapperij afspeelde,
in de oorlog een zenderpark van onze oosterburen, werd een inval gedaan door de nagespeelde Canadese bevrijders.
Onder de poort werd door ons op dat moment,  het Wilhelmus 2 coupletten gespeeld,
waarna we met swinging on the streed, op marcheerde over het plein naar de voorzijde van de tapperij. Hier aangekomen werden we welkom geheten door Arnold Verschoor, de organisator van het geheel. Een oud Adjudant van de Limburgse jagers,  welke mede te maken had in het verhaal werd vereerd met de Limburgse Jagersmars. Onze dirigent Jaap heeft hierna, speciaal voor onze Louis de van Heutsz mars ten gehore gebracht. Jaap met een glimlach naar Louis kijkend en Louis met een glimlach terug. Dit is denk ik nagenoeg allen ontgaan ( sorry mannen ) mij niet.
Met de zon op onze baretten en in de hemel, trok het korps gevolgd door de Vlaggenwacht  over de markt en met een omtrekkende beweging door enkele straten van Culemborg.
Op de trappen van het oude stadhuis zijn nog enkele mooie foto’s geschoten,  welke het nieuwe honk van de muziek zullen sieren. Hierna aan de blauwe hap welke er bij velen goed inging.
Uiteraard heb ik en ook Henny niet stil gezeten. Henny heeft gesproken met een oud militair ( tamboer ) bij de mijn opruimingsdienst en ik met een (tamboer ) van de Limburgse Jagers.
Bij het zien en horen van het korps, kwamen deze heel snel in een slagwerkers ritme.
Van één van deze personen kreeg ik te horen, dat hij op zijn dijbeen mee sloeg.
We hebben ze dan ook naar de website verwezen, waar ze contact konden maken met het korps.
Na de hand met genodigde gesproken, welke allemaal zeer enthousiast waren over onze inbreng.
Namens Arnold de organisator en mij Chris dank ik jullie allemaal voor jullie professionele inzet
Foto’s en verwijzingen naar filmpjes volgen nog.

 

Chris Planje

 

Verslag Pierre Martijn: Het was mij wel een dag zeg in deze kleine wereld met heel wat mist.
En als je niet oplet dan heb je zo een afslag gemist in die mist.
Maar goed we waren bijtijds in Vught waar Johan onze foerier al de koffie klaar had staan.
Het voltallige slagwerk is gaan repeteren en heeft heel wat nummers doorgenomen.
Jammer dat er maar een paar mensen waren van de blazers ondanks de oproep anders had onze repetitie wat zoden aan de dijk gezet. Om 12.45 uur kwam de bus van de firma Streef voorrijden en hebben we onze instrumenten ingeladen.
Om 13.15 uur zijn we dan richting Culemborg gegaan.
Het weer was prachtig en dit was weer het eerste zonnetje van de maand april, hier hebben we dan lang op moeten wachten. Na het opstellen achter de Binnenpoort moesten we hier het Wilhelmusspelen. Nu was het opmarcheren naar de Markt een verschrikkelijk grote afstand van 15 mtr (vijftien) Daarna kregen we weer een seintje om een rondje op de Markt te lopen.
Wij dachten dat er veel publiek zou zijn maar helaas het waren er hooguit 200.
Na het rond voor café Restaurant de “De Poortwachter” de Limburgse jagersmars en de van Heutszmars gespeeld onder het toeziend oog van de burgemeester van Schelven.
Nu nogmaals een rondje over de Markt en daarna opstellen voor het oude stadhuis waar een statiefoto werd gemaakt. We zullen die t.z.t. wel een keer zien op de site.
Toen was tijd om onder het stadhuis in de gewelven iets te nuttigen, de één een biertje en de ander fris. Tevens konden we hier de maaltijd gebruiken, zoals gewoonlijk een “blauwehap”.
Nu moet ik wel zeggen dat het saté vlees zonder stokje bijzonder heerlijk was, goed gaar en je kon het zo weg zuigen. Vervolgens was het weer instijgen en richting Vught.
Waar we elkaar gedag zeiden en een ieder zijnsweegs vervolgde

 

Pierre Martijn.

KLIK HIER

Klik op bovenstaande afbeelding om naar het fotoboek van Culemborg, 7 april 2013 te gaan.

 

 

 

 

23 maart 2013  Militairy History Day Leiden

 

Om 13.00 uur was het verzamelen op het Stadsparkeerplan van Leiden, een grote parkeerplaats (voormalig van Gent & Loos terrein).
Het was me toch koud vandaag, de thermometer gaf 3 graden aan.
Vorig jaar was het beter toen was het plm 18 graden in een heerlijk lente zon waar we behoorlijk hebben lopen zweten.
Om 13.30 uur zouden we starten om naar de Beestenmarkt te lopen, maar zoals altijd was het weer iets later en stonden we nog steeds te blauwbekken.
Eenmaal aangekomen op de Beestenmarkt stond er al heel wat materiaal opgesteld van legervoertuigen o.a. YP, dikke DAF, Jeeps en motorfietsen.
Langzaam stroomde de Beestenmarkt, wij mochten de spits afbijten, vol met de diverse orkesten die deelnemen aan de parade.
In de Haarlemmerstraat werd de parade afgenomen door generaal Meinez, een ouwe bekende die ook wel eens bij ons in Vught is geweest.
Met de diverse voertuigen en korpsen liepen we de straat uit om vervolgens bij de Hooglandkerk te eindigen.
Hier konden we wat te drinken krijgen en even de kerk bezoeken waarin de diverse auto’s stonden opgesteld, kleine voertuig natuurlijk.
Ik ben na een kort bezoek terug gegaan en heb in de Breestraat het pendelbusje gepakt wat je weer terug bracht naar het Stadsparkeerplan, scheelde wel een stukje lopen.
Hoe de andere zijn gegaan weet ik niet.
Enkele hadden reeds een gratis uitrijkaart gehad, voor hen die hem niet hadden konden aan de blauwe keet een kaart halen.
Dit was ons eerste optreden van dit jaar.
Het volgende optreden is 7 april in Culemborg.

KLIK HIER

Klik op bovenstaande afbeelding om naar het fotoboek van Leiden, 23 maart 2013 te gaan.

 

 

 

 

Bedankje van voorzitter Chris Planje.

23 maart 2013 Leiden
Met de 11 stratentocht in het vooruitzicht kregen wij een lading ijzige wind te voorduren.
Blazers met hun koperen instrumenten weden lichamelijk met hun instrument één geheel.
Tussen de lippen en het instrument werd een ijslaagje gevormd. 
Eerst moester er vanuit de parkeerplaats gewacht worden op de trein, niet dat we met de trein gingen, maar we mochten pas vertrekken als de spoorbomen dicht waren, welke het verkeer tegen hield.
Al snel konden we de pas en de muziek inzetten op naar de Beestenmarkt
Na hier in de rust gezet konden we met de meeste spoed naar Mc Donnald waar de koffie op ons wachtte.
De Beesten markt was intussen volgestroomd met oud militaire voertuigen exercitie pelotons en muziek kapellen waar van Ouwestomp het enige militaire reünie korps was.
Voor mij een goede gelegenheid om te lobbyen tussen al deze gasten om hun interesse te peilen voor open kazerne dag 14 september en open monumentendag 15 september 2013.
Er blijkt heel veel interesse te zijn,  voor deze dagen op de Isabella.
Een overweldigen opkomst  bij ons te verwachten.
Gelukkig het werd 15:00 uur en konden we aan het defilé beginnen door de Haarlemerstraat.
Ik was bang dat gelet de kou, we weinig publiek zouden treffen,  maar dat viel al met al mee.
Zelfs kwamen wij in de Haaremerstraat een oud Luitenant Generaal ( 91 jaar l tegen, welke zijn winterjas had uitgetrokken omdat hij het wat warmpjes kreeg ( zeker van het veelvuldig groeten )
Met een klein oponthoud i.v.m. een ongeval konden wij onze gang voortzetten tot aan de kerk
Waar wij als versnapering een koud biertje of cola konden krijgen. J
Al met al hebben wij ons hier ook dit jaar weer in de kijker gezet met een muzikale inzet welke er ondanks de kou wezen mag.

Mensen bedankt.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij krijgen een nieuw onderkomen en gaan daarom verhuizen. Volg alles omtrent de verhuizing op de pagina "Verhuizing" door HIER te klikken.

__________________________________________________________________________________

Uitvaart:  (Libanon) Unifil  veteraan.


Rick Hessels, een oud Libanon Veteraan, verloor één van zijn mede veteranen, op een veel te vroege leeftijd.
Een detachement van 6  Unifillers droegen daarom op 25 januari 2013 de kist van deze mede veteraan de kerk in.
Op verzoek zijn 2 muzikanten van het muziekkorps Ouwestomp ingezet,  voor een laatste muzikale eer.
Frans Lammers, blies op verzoek bij het binnen dragen door de Unifillers van de kist in de kerk,  het Il Silenzio,  totdat de kist voor het altaar was neergezet.
Bij het verlaten van de kist blies Frans de Last Post.
Dit was zijn militaire bijdrage  voor deze veteraan.
Nadat de kist bij het crematorium was gearriveerd, sloeg Jaap van der Vring de dodenmars met een hiervoor zwart gedrapeerde aangepaste trom.
Op gepast tempo van het slagwerk,  werd de kist door de 6 man Unifil het crematorium in gedragen.
Middels deze medewerking heeft, ondanks het verlies,  Stichting Ouwestomp er weer nieuwe kontakten bij gekregen en gaan wij naast de oude dienstplicht, waar ook de veteraan ondervalt gezamenlijk verder, waar ook de veteraan een deelname in zal krijgen.

Bestuur Ouwestomp

_____________________________________________________________________________________

 

23 maart 2013 neemt het muziekkorps deel aan de Military History Day te Leiden. (download hier de Poster, de projectomschrijving en de brief aan de deelnemende groepen)

 

Inloophuis veteranen in de media (14/12/2012)

 

.

Nieuws leden

Wim van de Kraaij stopt als bestuurslid

Bestuurslid zijn van een militair muziekorps in wording is geen gemakkelijke opgave. De afgelopen jaren van inzet hebben dan ook z'n sporen bij Wim achter gelaten. Wim heeft daarom aan het algemene bestuur verzocht om zijn functie vacant te mogen stellen hetgeen het bestuur bekrachtigd. De functie van Wim wordt tijdelijk waargenomen door P. Martijn en is vacant voor anderen. Wim, bedankt voor je geweldige inzet.

Bezoek eens het gastenboek en forum van het Muziekkorps.

Gastenboek

Gastenboek.

 

Forum

Forum