Me and Mini-me

 

 

Hier staan mijn ontvangen en door mij gemaakte miniaturen voor en door medepoppenhuisfanaten

                                         

Dit was de eerste keer dat ik meedeed aan een swap oftewel wissel (oktober 2003). Doodeng vond ik het. Het thema was hobby en vrije tijd. Van Diana kreeg ik dit schitterende figuurzaagje, een boekje over modelbouw en een tas met stofjes en patronen. Voor Diana maakte ik een schildersezel (die andere was voor het bruidskijkkastje) en schildersattributen.

       

Mijn eerste maar zeker niet de laatste kerstkaartenwissel (2003).
Van Maria kreeg ik een mooie gevelsteen en een tasje met kerstspulletjes. Van Ineke een mooie kaart met daarop een bord kerstkransjes, een kaarsenstandaard en een kerstkaartenhouder. Van Trys 2 kerstbeeldjes en materiaal om te kerstknutselen. En van Sylvia een geborduurd schilderijtje en ook nog knutselmateriaal.

Zelf maakte ik deze mistletoe

 

                              

In januari 2004 liet Dolores weten dringend spullen voor dierenwinkel nodig te hebben, Dus maakte ik voor haar krabpalen, konijnenvoer, vogelstrooivoeder, vetbollen, hondenvoer en een draairek met allerlei "hier-waak-ik"borden. Van haar kreeg ik twee paar lieve schoentjes (met doos) een mooi bloempotje, een potje met wattenbolletjes en een prachtige tas.

 

      

Het pakketje om dit EHBO-koffertje van te maken kreeg ik van Henneke in februari 2004. Zij kreeg van mij wat spullen voor de huisdieren.

 

               

Aangezien ik op slag verliefd was op het hoedendoosproject bood Marion aan om dit hoedje voor me te maken. Wat een beauty hè ? Zij kreeg van mij paprika's, tomaten, champignons, een fruitvlaai, bananenbroodjes en moorkoppen, wat brood en wat worteltjes. En omdat zij net gestopt was met roken een asbak met sigaret.

  
21 september 2004: Ook van Marion kreeg ik deze prachtige leeuwenfontein. Voor haar maakte ik net zo'n etagere als in mijn
bloemenshop.

 

De kerstkaartenwissel 2004. Heel erg leuk om weer aan mee te doen, en kijk eens wat ik allemaal kreeg......

Mooi allemaal hè ?
Zelf maakte ik voor mijn swappartners een adventkalender mèt deurtjes die open kunnen en kaarsen. Als extraatje deed ik er goudkleurig lint bij om eventueel een tafellopertje of gordijntje of iets dergelijks van te maken. Kijk maar eens bij mijn kersthoekje hoe gezellig alles staat.

     

De voorjaars/pasen wissel 2005. Voor Trys maakte ik een stofdoekenmandje met stofdoek, een plumeau en een paar slippers. Van haar lrreeg ik deze schattige beeldjes. De kip kan van het mandje af, dan kunnen daar de eieren in.

 

Maart 2005: Een prive wissel met Lilledu. Voor haar maakte ik een schildersezel, een koffer voor verf, kwasten e.d. en een orchidee. Van haar kreeg ik een echt schitterende wissel bestaande uit een lingeriesetje, een broodplankje, een weegschaal en een parfumflesje. Wat een verwennerij!

Eigenlijk is dit geen wissel maar een cadeautje van mijn buurvrouw, maar ik vind het zo leuk dat ik 'm toch op mijn site zet. Een geweldige broodrooster en een schaal met eieren om met de bijbehorende garde los te kloppen. Lief hè?