CAIRN    FIESTAS


GESCHIEDENIS
foto: W. v. Vugt
"Int. ch. TOPCAIRN GOLDIES FIESTA DE NAVIDAD  Mon., Lux. ch., JWW'92"
HARTELIJK WELKOM OP DE SITE VAN ONZE KENNEL                                 "CAIRN FIESTAS"In 1990 hadden wij het voorrecht om een prachtig blond teefje te mogen kopen bij de vooraanstaande en succesvolle fokster ; Mevr. J.W. Knoop-Sibeijn van de "TOPCAIRN" kennel in Nederland.
Omdat zij op tweede kerstdag was geboren en wij de naam van dit teefje (en later haar nakomelingen) een Spaans tintje wilden geven, kreeg zij de naam : "TOPCAIRN GOLDIES FIESTA DE NAVIDAD".
Al snel werd zij beroemd in een groot deel van Europa en als allereerste Nederlandse cairn terrier  "Kampioen van MONACO". Verder behaalde zij de titels; INTERNATIONAAL + LUXEMBURGS kampioen + JEUDG WERELD kampioen 1992 en in 1993 Best Geshowde Cairn-teef van Nederland.


Onze kennelnaam "CAIRN FIESTAS" is ontstaan uit de naam van dit blonde teefje dat "FIESTA" heette en omdat cairn terriers het leven als een groot feest zien. Op deze manier hebben alle nakomelingen van ons eerste teefje altijd haar naam in hun stamboom-naam.


Wij zijn een kleine selecte kennel en proberen door selectief te werk te gaan, leuke en gezonde cairntjes te fokken, met daarbij het streven om het ras te verbeteren.


Vanaf deze pagina kunt u naar verschillende andere pagina's, om zodoende een beeld te krijgen van de tot nog toe door ons gefokte cairns. Wij wensen u veel kijkplezier!!!!H.RENES  
Om verder te gaan, maak een keuze uit onderstaande mogelijkheden.
Español
English