EHBO-BOEKEN
Bergsport EHBO

Het grootste probleem bij een ongeval in de bergen is, dat professionele hulp vaak ver weg is. Daarom is men dus in de eerste uren aangewezen op de hulp van kameraden. Het is dan ook aan te bevelen dat iedere bergwandelaar en bergbeklimmer kennis van EHBO moet hebben. Dit boekje geeft precies aan welke maatregelen men moet nemen. Een must om dit boekje bij elke tocht in de rugzak te hebben. Maar even noodzakelijk is het dit boekje eik jaar opnieuw weer door te nemen.

FL.19,70-

Bergsport EHBO<BR></A>W. Odermatt

De EHBO-gids

De EHBO-gids "HET BOEK DAT EEN LEVEN ZOU KUNNEN REDDEN" Uitgebreide behandeling van eerstehulpsituaties, van een snee in de vinger en een neusbloeding tot en groot ongeluk. Snelle toegang door duidelijk gemarkeerde hoofdstukken, zoals Bloedingen en verwondingen, Fracturen en ontwrichtingen, Verbrandingen en shock. Uitgebreide inhoudsopgave, een duidelijk register en veel verwijzingen voor snel gebruik. Unieke prioriteitenlijst, zodat u snel kunt beoordelen wat nodig is en snel.

FL.14,95-

De EHBO-gids<BR></A>S. Tachakra

Jeugd EHBO

Bij het verlenen van eerste hulp moet je altijd aan de volgende vijf punten denken:let op gevaar ;ga na wat er is gebeurd en daarna wat iemand mankeert ;stel het slachtoffer gerust;zorg voor deskundige hulp; help iemand op de plaats waar hij ligt of zit.

 

 

FL.19,50-

**TIP**

De EHBO doos

De wonderolie uit AustraliŽ Teatree - olie is een uitstekend middel bij schimmelinfecties, ontstekingen van de huid, zonnebrand en snij - en schaafwonden. Deze praktische gids geeft uitgebreide informatie over de werking en toepassingen van teatree - olie. Daarnaast beschrijft dit boek hoe u op basis van teatree - olie eenvoudig zelf verzorgingsprodukten zoals massage - olie en reinigingslotion kunt maken en hoe u de olie direct kunt aanbrengen of gebruiken als inhalatiemiddel, bij

FL.25,34-

**TIP**

Teatree-olie, de EHBO-doos van de
aboriginals<BR></A>H. Kluge, A. van der Graaff

 

 

TERUG NAAR EHBO PAGINA