Start

SMI&D IT services

Key to success

 

Empowering your business

SMI&D IT services staat voor System Management, Integration & Development  IT services en wilt middels deze diensten uw organisatie versterken.

 

SMI&D IT services is uw business partner voor het beantwoorden van al uw IT vraagstukken en richt zich voornamelijk op de middelgrote een grote organisaties binnen zowel het bedrijfsleven als de overheid.

In zowel binnen- als buitenland doet SMI&D zaken met gekwalificeerde IT dienstverleners die hun diensten al hebben bewezen in diverse sectoren van de arbeidsmarkt.

SMI&D kan eventueel in samenwerking met deze en andere IT dienstverleners totale oplossingen aanbieden, zodat u zich alleen hoeft bezig te houden met het verstevigen en versterken van uw concurrentie positie binnen uw dienstensector.

Met deze opzet, de effectiviteit en efficiency in de organisatie en strategie is het tevens mogelijk de concurrentie aan te gaan met grotere IT dienstverleners in verband met prijsstelling en kwaliteit.

Door de jarenlange ervaring met het ontwikkelen, integreren en beheer van automatiseringssystemen staat SMI&D IT services garant voor kwalitatief hoogwaardige diensten die de continuļteit van uw bedrijfsactiviteiten op een hoger niveau kan brengen.

En tot slot is SMI&D door het ontwikkelen en hanteren van verschillende kwaliteitsstandaarden, bewust van de verwachtingen van organisaties voor wat betreft kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

Niets op deze website mag worden gekopieerd SMI&D ©

Home

 

 

drs S.W.Poerwoatmodjo

Computer Science

Mississippistraat 55

1448XC Purmerend

The Netherlands

KvK: 37163328

phone: +31(0)299462481

mobile: +31(0)630892876

email: info@SMIandD.com

Internet: www.SMIandD.com