Details van product

SMI&D IT services

Key to success

 

Empowering your business

Niets op deze website mag worden gekopieerd SMI&D ©

SMI&D IT services is gespecialiseerd in database administratie activiteiten met als basis van producten van Oracle en andere leveranciers . Expertise rond deze specialisatie is opgedaan bij zowel ontwikkel als beheersorganisaties. Daarom biedt SMI&D IT services haar diensten aan met betrekking tot de volgende activiteiten:

 

1. Activiteiten die normaliter door de interne lijnorganisatie wordt uitgevoerd

Beheer: verhelpen van incidenten en problemen; behandelen gebruikersopdrachten; uitvoeren van dagelijkse en periodieke werkzaamheden, zoals het uitdraaien van lijsten en beoordelen van meldingen.

Onderhoud: upgraden en uitrollen van patches en releases van ondersteunende en applicatie software; migreren van applicatie omgevingen.

Beschikbaarheid: borgen van de continuļteit van de bedrijfsprocessen door het beschikbaar stellen van applicatie omgevingen met voldoende resources en acceptabele performances.

 

2. Activiteiten die door interne en externe partijen samen worden uitgevoerd

Systeem integratie: ontwerpen van de architectuur ten behoeve van nieuwe applicatie omgevingen en het implementeren hiervan in de infrastructuur van betreffende organisatie met het oog op afspraken vastgelegd in de SLA.

 

3. Activiteiten die door externe partijen worden uitgevoerd

Ontwikkelen van de database structuur: ontwerp van de gebruikersgegevens in een gegevensmodel en het implementeren daarvan in de database.

 

 

 

 

 

Diensten

drs S.W.Poerwoatmodjo

Computer Science

Mississippistraat 55

1448XC Purmerend

The Netherlands

KvK: 37163328

phone: +31(0)299462481

mobile: +31(0)630892876

email: info@SMIandD.com

Internet: www.SMIandD.com