In Memoriam

Davy Baggermans
06-10-1975 - 14-06-2004


Mijn lieve Davy,

Zeven jaar geleden leerde ik je kennen als een hele lieve , rustige aardige jongen. Jij stond voor iedereen klaar wat er ook gedaan moest worden.

Sleutelen aan motoren en auto's was je grote liefde. Samen gingen wij kijken naar de dragrace en dat werd je passie. Al je vrije tijd besteedde je aan het opbouwen van de impala en de kick was groot de eerste keer dat jezelf met de impala op de strip stond. Wat was je trots op je eerste beker.

Het hele jaar door leefde jij toe naar het moment dat je weer op de strip kon gaan staan. De hele winter sleutelen om te zorgen dat jou Impala in topvorm was. Daarnaast alle vrienden en kennissen die jij hielp met hun Amerikaanse auto's. Door je eerlijke oprechtheid en sportiviteit heb jij veel vrienden gekregen. Vrienden die jou wisten te waarderen en altijd naar je toe kwamen om raad en hulp.

Jij keek altijd uit naar de ontmoetingen met je racemaatje Gordon van Swol van het Tweetie Racingteam. Hij was jou leermeester in vele opzichten zowel bij het tunen van de auto als ook bij de race. Je was altijd blij om hem te zien en je verheugde je op de gesprekken met hem en al die andere rijders en hun crew.

Jij maakte mij enthousiast en de dragrace werd onze liefhebberij. Samen hadden wij nog zoveel plannen en wilden we nog zoveel doen. Door een stom motorongeluk kunnen wij nu nooit meer samen zijn. Je bent gegaan terwijl je iets aan het doen was wat je leuk vond. Dat troost mij.

Ik zal je heel erg missen en nooit vergeten en als bij de volgende race de streetmachines starten zal ik voor jou kijken…

Bauke.


Voor de tweede keer in een jaar tijd verliest OSL een veel belovende racer en een zeer fijne man.
Eerst Peiter Blokstra en nu Davy Baggermans.
Als rookie of the year 2003 hadden wij als host van SM-ET hoge verwachtingen.
We hebben redelijk wat tijd samen besteed aan het stagen, kiezen van de index enz.
Dit verlies is dan ook hard aangekomen binnen de gelederen van OSL. Vanuit deze positie wensen wij Davy's familie,
vrienden en alle bekenden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit plotselinge verlies.

Don Leemker
Voorzitter - Operation: Street Legal racing st.

Davy, you have raced your last race.
Your positive attitude and sportsmanship will never be forgotten and will live on in the hearts of those who are left behind,
family and racers alike. You go now and race your final race on the everlasting dragstrip to heaven.
God bless