Isla Margarita   
                                              2001

Home:Arnout

Home    

Mail sturen naar Arnout? Klik hier.

 

 Mail naar Christine

 

 

Na de rondreis door het vaste land van Venezuela, lekker weer terug op Isla Margerita,  

voor de resterende 9 daagjes. Eindelijk van de insecten af!

Beweeg de muis over het plaatje voor bijbehorende teksten. Klik op de foto voor een uitvergroting.

De stranden van Isla ....                     We kregen champagne en een welkomst fruit-tafel, aangezien ze dachten dat we op "Honeymoon" waren.                     Uitzicht vanuit de hotelkamer op het zwembad en de zee. 

Ondanks de all-inclusive formule van het verblijf, gingen we dikwijls ergens anders uiteten. Hier hebben we ons speciaal bijpassend gekleed: Arnout rood, zoals zijn hoofd, en Christine roze.. Moc en Perry uit Rotterdam Maurice en Sasha uit Limburg, een stukje voorbij Nederland. Hans en Truusje, oftewel Hans en Grietje zoals Christine ze wel eens per ongeluk noemde.

 Lagostinos (reuze gamba's) met knoflook en Red Snapper als maaltijdje. ... en kreeft. Maurice hield wel van een Cubaanse op zijn tijd. Lolake kinderen op de foto. 

                    De palmpjes op het strand.                                             Moc en Perry in de weerkaatsing van het zonlicht. 

De start van de jeep-tour. Met 3 jeeps een dag lang over het eiland Isla Margarita gescheurd.

Toen Christine het stuur bemachtigde leek het wel of ze dacht dat de jeep een amfibie-voertuig was, want ze reed recht de zee in. Ook kwamen we (nou ja, met name Maurice) wel eens vast te zitten met de jeep. .. en na een minuutje nog dieper vast. Gelukkig had Perry ervaring met jeeps omdat hij er zelf eentje heeft, dus Maurice en Sasha geraakten er toch nog uit. Christine achter het stuur: Binkie!!

's avonds na de jeeptour naast Moc en Perry met Michel, Miriam en Rene van de rondreis naar discotheek in de hoofdstad gegaan. Voor slechts 3 tientjes kon je 5 seconden rum drinken uit het fluitje.                  Bailamos ....                 Uiteten in Porlamar op laatste avond met Christine, Moc en Perry.

Roomservice ontbijt en speciaal gebakken taart voor mijn 30e verjaardag!                 Christine had de taart speciaal laten maken!                 .. en hij smaakte ook nog.

                    Champagne vanwege verjaardag ... ook voor Moc en Perry En Christine proost met 'the American smile'.

                                                Meer foto's .....