Home

Alden House
Doelstellingen Achtergrond

Aids in Thailand

Projecten

Kom in actie!

Donaties

Contact

 

Alden House

Wie is Alden House?
Alden House is een hulporganisatie in Bangkok voor kansarme volwassenen en kinderen die moeten leven met HIV en AIDS. Wij geven individuele begeleiding en hulp bij traumaverwerking. Daarnaast bieden we steun en richting aan voormalige druggebruikers, opdat ze weer kunnen bijdragen aan de Thaise maatschappij.

Onze behandelmethoden houden rekening met de gevoeligheden in de Thaise maatschappij. Alden House laat de schuldvraag van HIV/AIDS besmetting buiten beschouwing. Daar gaat het volgens ons niet om. Iedereen die ziek is, of dood gaat, heeft recht op hulpverlening en waardigheid. We komen op voor de rechten van slachtoffers in de kwetsbaarste groepen van de Thaise samenleving, zoals gevangenen, weeskinderen wiens ouders zijn overleden aan AIDS, druggebruikers, en illegale Birmese immigranten in the grensgebieden.

Alden House biedt psychologische begeleiding, voedings- en gezondheidsadviezen, meditatietrainingen en beroepsopleidingen. We hebben ook speciale programma's ontwikkeld voor de beroepsmatige ondersteuning van AIDS hulpverleners. Maar bovenal hebben we een veilige omgeving gecreŽerd waar zieke mensen waardig kunnen leven en sterven. Een toevluchtsoord.