Er is weer plaats voor nieuwe leden! Mail ons!

 

 

Welkom bij Vrouwenbiljartclub "De Vrije Keus"  

Vrouwenbiljartclub 'De Vrije Keus' bestaat al bijna 20 jaar en we spelen al die tijd al in het zelfde gezellige caf in de Pijp in Amsterdam. Elke donderdagavond van 20.00 tot 00.30 uur is de tafel van ons. Sommigen komen en gaan vroeg; anderen blijven langer: wat een ieder wil. 

We spelen onderlinge wedstrijden volgens een poulesysteem, waarbij een wisselbeker en een presentje te winnen valt. Maar....... gezelligheid staat bij ons voorop! Ervaring is niet belangrijk: we geven geen les, maar je leert het spelenderwijs in een gezellige en ontspannen omgeving.

Activiteiten


Onze activiteiten bestaan natuurlijk vooral uit biljarten. Maar behalve onderlinge wedstrijden doen we ook biljartspelletjes, zoals 'tien over rood' of 'telefoonboeken'. Tja, wat zou dat laatste nou zijn?

Naast het biljarten organiseert de jaarlijks wisselende feestcommissie een dagje- of weekendje-uit. Dit wordt betaald van de contributie en het is elk jaar weer een verrassing wat we gaan doen.

Maar ook buiten clubverband zijn velen van ons samen actief: fietstochten, etentjes, spelletjesavonden....  We zijn bovendien een hele sociale club: hulp nodig bij een verhuizing, of andere klusjes? Er is altijd wel iemand die de helpende hand biedt.

Lid worden of meer informatie?

Voor nieuwe leden hanteren wij slechts n voorwaarde: vanwege het wedstrijdverband is het belangrijk dat je op regelmatige basis en in principe vr 21.00 uur aanwezig kunt zijn. Leeftijd en/of ervaring is niet belangrijk.

Onze leeftijd is gemiddeld 50; het aantal leden is maximaal 14. De contributie is 5,67 (fl.12,50)  per maand en de biljarttafel is elke donderdagavond vanaf 20.00 uur van ons, gratis!

Na een eerste kennismaking kan je als aspirant-lid eerst een paar keer op proef meedraaien en eventueel moyenne-partijen spelen, voordat je beslist of je wel of niet lid wilt worden.

Voor meer informatie kun je ons mailen op:
devrijekeus@msn.com

 

 

Beste weergave: IE 1024x768. Copyright KAE Design 2008 - Laatst gewijzigd 03-04-08.