Dit zijn de voorwaarden voor de verkoop van mijn postzegels. Alleen de postzegels die op deze site te koop aangeboden worden zijn te koop op basis van de vermelde vaste verkoopprijs. Het opsturen van manco-lijsten o.i.d. heeft geen nut. Ik mis de tijd om die te gaan doornemen. Ook het te ruil aanbieden van postzegels heeft geen nut; ik zal daar niet op in gaan. Wilt u op de hoogte gehouden worden van mijn nieuwe aanbiedingen (inclusief mijn uitverkoop op de veilingen), mail me dan even en vermeld in welke landen u interesse heeft.


OmschrijvingBestellenPortoBetalingLeveringRetourvoorwaarden


De omschrijving

De aangeboden zegels zijn zo goed mogelijk omschreven. Bij alle kavels is een afbeelding geplaatst welke een getrouwe weergave van de betreffende zegels is. De omschrijving is in het Engels. Is de omschrijving niet duidelijk of is de betekenis niet bekend, dan verwacht ik dat u vóór de bestelling om een verklaring of vertaling heeft gevraagd. Vertaling van de meest gebezigde woorden zijn: MNH = postfris, MLH = ongebruikt met zeer kleine plakresten, Mint = ongebruikt, MH = ongebruikt, used = gebruikt, CTO = in opdracht afgestempeld (meestal nog mét gom). Ongebruikte zegels zijn altijd mét gom en met plakkerresten, tenzij anders vermeld.


Bestellingen

Alleen bestellingen per gewone e-mail worden geaccepteerd. Schrijf de lot nummers (dus niet de catalogusnummers) op en stuur ze naar me. Voor bestellingen geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wacht dus met betaling totdat u een bevestiging van mij heeft ontvangen, dan pas is het zeker dat de zegels van u zullen zijn. De lijsten op deze site, worden wekelijks bijgewerkt.


Porto- en leveringskosten

Binnen Nederland zijn de porto- en leveringskosten 1 euro en de rest van Europa 2 euro per bestelling, ongeacht de hoeveelheid zegels dat wordt besteld, tenzij dat per lot anders is aangegeven (zie dan de omschrijving aldaar). Aantekenen of andere verzendvariëteiten zijn extra.


Betalingsvoorwaarden

Betaling geschiedt in euro's door bankovermaking. Bankgegevens worden met de bevestiging meegestuurd. Betaling door cash geld op te sturen kan ook als u dat bij uw bestelling aangeeft. Cash geld opsturen is altijd het risico van de koper. Betaling via PayPal is mogelijk in dollars, maar kost extra.


Leveringsvoorwaarden

Verzending gaat via de gewone post en geschiedt binnen een week na ontvangst van de betaling. Verzending geschiedt op risico van de koper.


Retourvoorwaarden

Indien de geleverde zegels niet conform de omschrijving zijn, dan kan het gehele lot na overleg per e-mail, teruggestuurd worden. Indivuduele postzegels uit loten met meerdere zegels, kunnen niet teruggestuurd worden; aléén het complete lot kan geretourneerd worden. Na goede ontvangst, wordt het bedrag dat betaald is, teruggestort (er wordt geen cash geld door mij teruggestuurd). Is de retourzending niet hetzelfde als wat ik gezonden heb (andere zegels of inmiddels beschadigd) dan stort ik geen geld terug. Ik zal dan pas die zegels weer terugsturen als ik de correcte porto kosten heb ontvangen.


Home Sweet HomeMijn Postzegels aanbiedingen op de Qoop veilingeneBay veilingen aanbiedingen met inzet van 1 USdollarVerkoop- en leveringsvoorwaarden Linksplay chess online