Startpagina/ReÔncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en reÔncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en reÔncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŽn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten 

Energie en Emotie Schoonmaak en Management Op Afstand
Sessie per Internet of telefoon

Vooral voor energie werk, en werken met de emoties vanuit het nu, maakt afstand geen verschil. EnergieŽn worden gevoeld, door de cliŽnt en ook door mijzelf, ik volg het proces energetisch en voel mee waar jij bent. Ik ben een gids in dit werk, dat wil zeggen, jij doet het werk, ik begeleid je daarin en help je je eigen kracht te vinden, om de energieen en emoties te herkennen, vinden en transformeren.

Die energieŽn kunnen zijn: aangehechte energieŽn zoals entiteiten, gestorvenen, of energieŽn van nog levenden. Zie ook het hoofdstuk over niet-eigen energie. Ook kunnen deze energieŽn overgebleven emotionele ladingen zijn van trauma's uit het verleden, uit het huidige leven, maar ook uit vorige levens. De energieŽn kunnen ook innerlijke kinderen zijn, of vorige leven persoonlijkheden. Ook voorouder energieŽn kunnen een rol spelen, herkend en getransformeerd worden. Dergelijke energieŽn kunnen zorgen voor problemen als: niet jezelf voelen, vermoeidheid, dingen gaan niet zoals dat jij graag wil, malaise, allerlei lichamelijke en andere klachten.

Als deze energieŽn opgelost, geÔntegreerd of getransformeerd zijn, halen we verloren levensenergie terug, en verloren zielenfragmenten. Zo word je meer en meer jeZelf, heel. Problemen, en hoe je je problemen ervaart, zullen veranderen. Je persoonlijke kracht komt terug. Je ervaart weer dat je zelf de keuze hebt en maakt om gelukkig te zijn.

Om uit te vinden waar we naartoe moeten, ga je in een lichte trance, dat gebeurt meestal vanzelf als je met je ogen dicht praat. Ik gebruik ook om informatie te krijgen onder andere de lichaamswijsheid met een techniek uit de kinesiologie (spiertest). Als je bij me bent doe ik dit bij jou. Als we op afstand werken, via mezelf. In beide gevallen voel je zelf of dit antwoord klopt. Je zal merken dat je meer kan voelen, je meer bewust kan zijn dan je eerst was, en het is gemakkelijker om informatie te krijgen, en oude troep los te laten.

 

Wat is nodig

De client: Bij het werken op afstand heb ik tot nu toe gewerkt met cliŽnten die al eerder in den lijve bij mij zijn geweest, en waar het energiewerk al gemakkelijk gaat. Ook heb ik op afstand gewerkt met mensen die ik nooit in den lijve heb ontmoet, maar die zelf al ervaring hebben of van nature affiniteit met energiewerk. Veel van mijn cliŽnten zijn hooggevoelig, en al kan dat nog veel persoonlijke nadelen in het leven van de client hebben, een voordeel is dat energiewerk ze makkelijk afgaat, zeker onder begeleiding.

Als het moeilijk voor je is om te voelen, als je geen idee hebt wat zich onder je hoofd afspeelt en je daar nog nooit mee bezig bent geweest, of als het erg moeilijk is om te visualiseren, is het beter om in ieder geval eerst wel in persoon te komen. Als dat niet mogelijk is, is het wel uiteraard mogelijk om de afstand sessie te proberen om te kijken of je sensitief genoeg bent voor werken op afstand, na een uur is het wel duidelijk of dit iets voor je is of niet. Ook kan je besluiten om jezelf eerst te trainen met cursussen visualiseren, of lichaamswerk, taichi, of meditatie.

Een sessie op afstand kan handig zijn als je zelf niet mobiel bent, of als je al weet dat het makkelijk gaat en je minder tijd tot je beschikking hebt dan nodig is om hier naartoe te komen. Ook is een sessie op afstand alles bij elkaar goedkoper dan een sessie hier, je hebt geen reiskosten en reistijd, en je betaalt per tien minuten, zie ook verder hier beneden.


Wanneer niet

Als je twijfelt tussen een internetsessie en een sessie hier in de praktijk is het raadzaam om eerst hierheen te komen.

Het is nodig om zelf in staat zijn verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen. Als je je psychisch heel labiel voelt, als je al een geschiedenis van psychoses hebt, of op een andere manier te maken hebt met ernstige psychopathologie, is deze manier van werken af te raden.

Het is niet mogelijk om buiten de afgesproken tijdstippen contact te hebben, ik kan geen crisisopvang verzorgen. Ik raad aan om ook bij jou in de buurt iemand te hebben waar je mee kunt praten, een goede vriend of vriendin, of professionele hulp.

Als blijkt dat je meer diepgaand moet werken dan op afstand mogelijk is, is het raadzaam om toch bij mij of bij iemand uit jouw buurt een langere sessie in de praktijk te doen.

Duur van de sessie:

Een typische sessie op afstand duurt anderhalf uur. Deze tijd is flexibel, het kan korter of langer duren. Je kan van tevoren een vaste tijd afspreken, of een minimumtijd en dan openlaten voor wat er nodig is. Om aangehechte energieŽn op te ruimen en de aura schoon te maken is een, hooguit twee sessies nodig. Als er veel oorzaken in het verleden zijn waardoor je nog steeds zulke energieŽn aantrekt en vasthoudt, kan het nodig zijn om meer sessies te doen, bijvoorbeeld nog twee. Of, je kan altijd kiezen om terug te bellen als je het gevoel hebt dat er weer aanhechtingen zijn bijgekomen. Een ''onderhoudsbeurt'' kost niet meer dan 20 minuten. Maar als er meer dan twee onderhoudsbeurten nodig bleken, is het toch zaak om aan de oorzaken te werken.

In een sessie kunnen we meestal meerdere oorzaken van een probleem aanpakken, zowel in het huidige als in vorige levens, als bij de voorouders. Als je werkelijk wil werken met een probleem, een patroon in je leven, chronische symptomen, relaties en dergelijke, kunnen ook meer sessies nodig zijn. Ik streef er naar om je zo snel en blijvend mogelijk weer online met jeZelf te helpen komen.

 

Verbinding:

Dit kan per Skype, Google Hangouts, Facetime, whatsapp video. Je kunt me ook bellen, bij voorkeur op mijn mobiele telefoon, die kan ik handsfree zetten, dat is voor mij gemakkelijker en dan kunnen we de sessie opnemen. Ook de internetsessie kan opgenomen worden. In uitzonderingsgevallen kan ook mijn vaste lijn gebruikt worden.

Betaling

Je betaalt 17 euro per 15 minuten, of 65 per uur,  plus de kosten van je telefoon. Internet is gratis qua gesprekskosten, zeker als je wifi hebt. Een sessie van 51 to 60 minuten is 65 euro, een sessie van 91 -100 minuten is 100 euro, en zo verder. Een tweede online sessie is pas mogelijk als je de vorige geheel hebt betaald. De rekening is bij een aantal ziektekostenverzekeraars te declareren, zie http://reincarnatietherapie.nl/documents/63.html. Je kan korting krijgen voor een volledige sessie van meer dan een uur bij bijzondere omstandigheden.
Betaling kan per overschrijving, of per Paypal. via Paypal komt er 4% kosten bij. Ook kun je in Bitcoins betalen volgens de dan geldende koers.

Opnemen van de sessie

Ik heb een digitale voicerecorder. Ik kan je de audio toesturen per internet, via bijvoorbeeld wetransfer.com. Dit is inbegrepen in de kosten.Je kunt ook de sessie op je eigen smartphone opnemen.

Privacyverklaring


 

 

Startpagina/ReÔncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en reÔncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en reÔncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŽn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten