Alpha Online - Christelijk Nieuwsblad,
Ede Gld, Nederland.
www.alpha-online.nl | www.internet-evangelisatie.nl
 

 
Persbericht
 

 

 Webmasters D-Day

 

Op zaterdag 25 maart organiseert Stichting Europe Teen Challenge - in het kader van training en samenwerking - een speciale Doe-Dag voor redactieleden en webmasters van websites. De Doe-Dag wordt gehouden in het gebouw De Wissel in Ede. Bent u eigenaar van een Christelijke website en verzorgt u zelf, of in samenwerking met een vrijwilliger of professional, de site, dan is deze dag speciaal voor u bedoeld... Komt u, het liefst samen met uw webbeheerder, naar deze dag toe.

 

De dag heeft een open karakter, waardoor het mogelijk is alleen de ochtend bij te wonen of alleen de middag. Er zal veel ruimte zijn om vragen te stellen en we zullen met enkele deskundigen proberen de vragen te beantwoorden en oplossingen aan te reiken. Natuurlijk zien we u graag de hele dag tegemoet.

 

De zaal is geopend vanaf 9.00 uur voor vroege vogels en mensen die dichterbij wonen, het programma zal officieel om 10.30 uur van start gaan. Er is de mogelijkheid om een aantal (laptop) computers via een met internet verbonden netwerk aan te sluiten, om eigen praktijk voorbeelden te laten zien en (eventuele problemen) te evalueren.

 

Voorlopig agenda punten:

Koffie en thee wordt deze dag door ons verzorgd, gelieve zelf een boterham of versnaperingen mee te nemen.

 

Bent u gespecialiseerd in bepaalde redactionele en/of technische gebieden en heeft u belangstelling om uw kennis deze dag in te zetten bij het beantwoorden van vragen, neem dan even contact op met webmaster@teenchallenge.info

 

Aanmelden

De Doe-Dag is voor iedereen gratis toegankelijk en we beschikken over een ruime samenkomstzaal met een tiental werkplekken voor computers. Ook is er een beamer aanwezig voor gezamenlijke bezichtiging van de meest interessante internetprojecten. Om een en ander goed voor te bereiden en teleurstelling wegens ruimtetekort te voorkomen, is het wel aan te raden u even aan te melden bij organisator Jan Smit. Dat kan het beste per telefoon 0318 611 200.

 

Samenwerking

In het kader van samenwerking en evangelisatie heeft Stichting Europe Teen Challenge twee eigen projectwebsites www.alpha-online.nl en www.internet-evangelisatie.nl. Via deze sites kunt u het laatste nieuws omtrent de Doe-Dag volgen. Wij zijn op zoek naar allerlei samenwerking mogelijkheden. Via de Alpha Online website is het voor de Christelijke Gemeenschap in Nederland mogelijk gratis advertenties, artikelen, reclamebanners, persberichten en nieuwsberichten te verspreiden. 

 

Internet Evangelisatie Team

Voor evangelisatie via internet zijn we op zoek naar mensen die - vanachter hun computer thuis - mee willen werken aan het opzetten en bijhouden van evangeliserende websites. Gedacht wordt aan mensen die minimaal een uurtje per dag willen fungeren als moderator (controleren van ingezonden berichten) van fora of chat-operator (live discussies leiden op internet), uitdagende artikelen willen schrijven, interviews willen doen met muzikanten, voorgangers en kerk/gemeente-leiders, of boek- en muziek recensies voor ons willen schrijven. Ook mensen die graag aan de technische kant van een website willen sleutelen en kennis hebben van MySQL, PHP, CMS systemen, Flash, (banner)animatie, video-editing, streaming audio en video willen we graag uitdagen om zich voor een van onze projecten aan te melden. Maak gebruik van deze Doe-Dag om anderen van je vaardigheden te laten profiteren en kennis met ons, en bij andere Christelijke projecten betrokken personen, te maken.
 
   
 
 
Our Lord Jesus Christ is the Hope for Those Without Hope

Jan Smit
Internet Evangelist
Stichting Europe Teen Challenge
Apartado 26,
2671-901 Loures,
Portugal.
office@teenchallenge.info
webmaster@teenchallenge.info
jan.smit@teenchallenge.info
IM: jsetcman@hotmail.com
www.teenchallenge.info
tel:
tel2:
mobile:
00351219749724
0031318611200
00351219836627

Add me to your address book... Want a signature like this?