Aangesloten bij www.boekwinkeltjes.nl (info)


EERSTE PAGINA

Dit boekwinkeltje is geopend op 22 maart 2006. Het inboeken van de voorraad zal voorlopig nog wel even doorgaan. U kunt het tot nu toe geregistreerde aanbod van Dutch Courage bekijken door hier te klikken. Op deze site worden met name bijzondere exemplaren aangeboden.

U kunt ook zoeken in mijn winkeltje (maar dan zijn ook resultaten uit andere websites mogelijk):

Zoek in Dutch Courage's Boeken e.d. ; powered by FreeFind

Bij Boekwinkeltjes waren begin oktober '06 2500 (eind maart ruim 2100) winkeltjes geregistreerd, die samen ruim 1,6 (bijna 1,4) miljoen boeken in de aanbieding hadden. U kunt het aanbod bekijken op een zeer gebruiksvriendelijke website, waar ook te zoeken is op auteur, titel of trefwoord en bij de afzonderlijke deelnemers. Het is ook mogelijk naar CD's en strips te zoeken en het aanbod in België en Frankrijk te bekijken.

POSTTARIEVEN

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Zie de TNT tarieven (klik 'Tarievenwijzer').

Een aantal voorbeelden:

TNT - Kan door de brievenbus: bv. 1 pocket tot 250 gram: € 1,76.
(maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm; een redelijke paperback haalt die dikte al gauw)
- Kan door de brievenbus: bv. 2 pockets of 1 paperback tot 500 gram: € 2,20.
- Kan door de brievenbus: 500 gram t/m 3 kg: € 2,64.
- Kan NIET door de brievenbus (0 t/m 10 kg; dikker dan 3,2 cm). Moet dan als postpakket verzonden worden: € 6,75(!) Als zo'n boek het hebben kan wordt het 'opengeslagen' ingepakt, zodat het toch door de brievenbus kan; zie verder hierboven. Suggestie: méér boeken bestellen....;)


BESTELLEN?

Bestellingen kunnen worden geplaatst via mijn boekwinkeltje. Vul de titel of auteur in bij 'Zoeken bij Dutch Courage', klik daarna rechts op 'Dutch Courage' en u krijgt een bestelformulier. Daarop wordt u verzocht uw naam en adresgegevens in te vullen. Wij nemen via de mail contact met u op over de afhandeling van uw bestelling. Als u meer boeken tegelijk wilt bestellen vult u gewoon per boek één formulier in. Wij bundelen uw bestelling zó dat de verzendkosten (volgens TPG-tarief) zo laag mogelijk blijven. Of stuur een berichtje.


Dutch Courage's Index | Totaal aanbod (tot nu toe)


Andere websites:
World Webcam Monitor | Publicaties | Arnhem Spookstad | 100 jaar Apeldoornse Courant | De verzwegen deportatie