Salon- dans- en entertainorkest "Die Flegel"

 

Hendriks & van Doornewaard

Plezier in muziek, een all round repertoire, inspelen op de wensen van het publiek en een stijlvolle presentatie: ziehier de ingrediŽnten die bijdragen aan het succes van het befaamde Nijmeegse orkest :

"Die Flegel".


            

       


 "Die Flegel" hanteert de eigenzinnige opvatting dat muziek entertainment moet zijn. De gasten willen muzikaal vermaakt worden en "Die Flegel" speelt daarop in met repertoire keuze en presentatie. Zo kan het publiek gecharmeerd genieten wanneer violist en zanger Hubert Hendriks zich als "Steh-Geiger" tussen het publiek begeeft om de dames in het gezelschap muzikale hulde te brengen. Ook het hele orkest presenteert zich bij gelegenheid wandelend musicerend door de zaal.  

Op vrijwel alle muzikale wensen van de gasten kan het orkest ingaan, dankzij een enorm uitgebreid repertoire, dat varieert van klassiek tot easy-listening, van Weens tot swingend Zuid-Amerikaans en rock Ďn roll. Maar wel steevast gegoten in een typisch Flegeljasje: een smokingjasje en dat betekent dus muziek in stijl!  Daarbij is het geluidsvolume zodanig aangepast dat de gasten ten alle tijde ongestoord met elkaar kunnen praten.

    

Telefoon: 
024-323 42 25
Fax:
024-360 39 76
Postadres:
Jozef IsraŽlsstraat 2 6521MX Nijmegen
E-mail:
Algemene informatie: info@dieflegel.nl