rockband dStip
  Lucjan  Gert  Menno  Jouke  Aant  Historie  Repertoire  Gastenboek


Update website DStip januari 2005!!!
DStip heeft de afglopen tijd enige verandering ondergaan: Marco Dol heeft als drummer afscheid genomen en voor hem in de plaats is Jouke Wybenga gekomen: een aanstormend slagwerktalent. Binnenkort komen er foto's van Jouke op de website.
Daarnaast is het management overgedragen aan E.M.T.T. Theatertechniek, Kanaalstraat 38 9001 KD te Grou. Dus voor boekingen, TV-opnames, radio-optredens (ahum) etc. moet je voortaan bij E.M.T.T. Theatertechniek zijn. Contact opnemen kan per telefoon: 06-22 55 46 10 of per email: info@meesterlijktheater.nl

DStip is een band die op feesten speelt, festivals, maar ook in dorpshuizen ed. en speelt repertoire uit de jaren '60 t/m '04
Engels-, Nederlands- en Friestalig
Speelduur optreden: 3 x 40 minuten of 4 x 30 minuten, andere opties zijn bespreekbaar.Het is alweer even geleden dat DStip enkele weekenden in de studio te Beetgum zat om een CD op te nemen. De CD bevat 6 eigen nummers en 6 covers.
Na enkele weken zware arbeid... en lange opname-dagen in de zeer professionele studio van Walter Tremp in Beetgum was de CD gereed.
Linze Valk heeft de CD perfect gemasterd en CD Rob design heeft een mooi ontwerp gemaakt voor de cover. De CD draagt de titel "as 'n hus".


De CD-presentatie heeft plaatsgevonden op in theater Romein!. Arno Brok (destijds wethouder cultuur van de gemeente Leeuwarden) kreeg het eerste exemplaar overhandigd. Ruim 200 toeschouwers hebben kunnen genieten van een schitterend, spetterend concert in een prima sfeer.

Als je geïntereseerd bent in de CD kun je contact opnemen met of mailen naar Gert de Jong of een bericht achter te laten in het gastenboek (onder aan deze pagina).
De CD kost € 12,00 inclusief verzendkosten (nog een beperkte voorraad)foto links: Linze Valk (producer) en Walter Tremp (eigenaar opnamestudio)
foto rechts: Eefkes skoft......klik op de sterren voor meer informatie over


Lucjan Anjema - zang en cornet
Jouke Wybenga - slagwerk
Menno Haarsma - gitaar en syntesizer
Gert de Jong - gitaar en zang
Aant Mulder - (bas)gitaar en zang
Repertoire
Historie

WEB én WAP gastenboek voor dStip

Gastenboek

Informatie en boekingen: E.M.T.T. Theatertechniek te Grou: 06-22554610
: info@meesterlijktheater.nl
: design dStip-logo: CDRob designBezoek: