Tatjana is zowel nationaal als internationaal een gewild fotomodel. Zij is talloze malen verschenen op covers en centerfolds van vooraanstaande bladen zoals bijvoorbeeld Playboy. Omdat zij niet schroomd om wat meer te laten zien dan het gemiddelde model is zij ook voor fotografen een gewild object. Tatjana is trots op haar lichaam en komt hier graag mee voor de dag. Dat veel nederlanders haar graag zien blijkt wel uit de bekende kalenders van Tatjana. Die in meer dan 1.300.000 nederlandse huishoudens te vinden zijn. Het vervolg hierop is de Tatjana Verjaardagskalender, een schitterende combinatie van nieuw en nog niet eerder getoond materiaal. Naar verwachting zal deze kalender alle records breken.

Tatjana Simic Discografie
In de loop der jaren is Tatjana als zangeres bijzonder succesvol gebleken, gezien het aantal uitgebrachte albums en singles.

Tatjana Simic komt in 1963 te Zagreb, Joegoslavië, ter wereld.
Haar kinderjaren worden gedomineerd door haar tiranniserende vader Zivko. Door met haar moeder Branko en haar zus Gordana naar Nederland te verhuizen, ontsnapt Tatjana aan een uitzichtloos bestaan. Na foto?s in Panorama en Playboy begint Tatjana aan een carrière, die de nodige ups en downs kent.

Tatjana heeft op dit moment nog geen officiele fanclub.
Binnenkort zult u alle informatie ontvangen via internet hoe u lid kunt worden. Voor de toekomst zijn er zeker plannen om een officiele fanclub in het leven te roepen Die kan voldoen aan de eisen die aan een fanclub gesteld worden. Zoals het laatste nieuws, exclusieve foto's, een professioneel clubblad enzovoort. Tot het zover is kunnen alle fanmail en vragen voor Tatjana gestuurd worden naar:

Tatjana Simic
P.O. box 36
1200 AA Hilversum
The Netherlands

Tatjana zal zoveel mogelijk proberen om iedereen persoonlijk te woord te staan.
Je kunt haar ook bellen via "De Nationale Fanlijn", deze lijn is met een gewoon toestel te bereiken op
nummer 0909-12121212.
Binnen 30 seconden kun je het laatste nieuws persoonlijk van Tatjana vernemen.