Evert's Place.

Bikes and events.

Sept 2018 verwoeste een brand ons trefpunt.

Inmiddels is er hard gewerkt om in Juli de koffie weer te laten pruttelen.

 

Najaarstreffen UDCN in Wapenveld.

Van 13 t/m 15 September Organiseren wij het 2e motortreffen in Wapenveld onder de vlag van de UDCN.

Het treffen is toegankelijk voor leden van de Ural Dnepr Club Nederland. Geen lid maar wel eigenaar van een Oostblok-motor: meld je aan en je bent ook welkom.(mits er nog plaats is). Er zijn inschrijfkosten aan het weekend verbonden.

Place to be!!! Camping 't Klooster, Ellenhoorn 6, 8191 HC te Wapenveld.

Info of inschrijven. 

 

                            

 

Moto Guzzi V85 TT.

Na lang wachten is de productieversie van Guzzi's nieuwe enduro eindelijk geintroduceert. De V85 Tutto Terreno moet de plaats van de Stelvio innemen.Hij krijgt een voor Moto Guzzi compleet nieuwe, 80 pk sterke, luchgekoelde 850 cc 90° V-twin. Bovendien dient het technische platform van de V85 TT als basis voor de ontwikkeling van een nieuwe serie toekomstige modellen van het merk met de eagle.

Agenda 2019.

UDCN.

21-22-23 Juni. Zomertreffen.  
7 Sept. Vlielandrit. UDCN.  
13-14-15 Sept. Najaarstreffen. (Wapenveld.)  
     

MGCN.

21-22-23 Juni. Int.Moto guzzi treffen.(Tienhoven.)  
7 Okt. Sleuteldag.  

DIV.

14 t/m 17 Febr. Motorbeurs Utrecht.  
     
14-15 December. Central Classic beurs. (Houten.)  

Biker Sam.

rmede kom en lange traditie voor op de Zondagmorgen te einde.

Dnepr onderdelen te koop.

Kijk hier voor meer info.

 

Ook diverse andere onderdelen for sale...

 

 

 

   

Opa Guzzi.

Sam.

Bikertreff Felsenmuhle.

Weiner 166, 48607 Ochtrup, Duitsland

Iets over de grens bij Enschede vind je Felsemuhle. Mooie plek voor een tussenstop om even brommers te kieken.

 Roamer850.

 

 

 

 

Mijn Guzzi

Mijn Dnepr MT9.

 

   
 

 

 

Overnachten in Iran.

Akvahan hotel: Sadoughi Blvd, Kerman.

 

Steeds meer touristen ondekken Iran. Er zijn al vele reizen te boeken. Per vliegtuig, trein en...Motor. Ride-on motortours organiseren een ontdekkingsreis per huurmotor. 12 dagen door Persie met bezoek aan Esfahan-Yazd-Shiraz en niet te vergeten Persepolis.

www.Ride-onMotortours.com

Ga je op eigen gelegenheid: vergeet Kerman,Bam en Mashhad niet.

Iran: Dasht-e Lut dessert met Gerard.

 

Links.

 
     

       

 

 

 

 Kievski Motocycl Zavod Dnepr.

 

KMZ is een Motorenfabriek die in 1940 in een oude tankwerkplaats werd opgestart toen Duitsland zich niet hield aan het in 1939 gesloten niet-aanvalsverdrag. De Dneprs waren evenals de IMZ Urals gebaseerd op de  BMW R 71. Desondanks lijken Urals en Dneprs slechts uiterlijk op elkaar.

Dnepr zijklepper op de clubstand in Houten..

 

Drie jaar was Paul onderweg op zijn Moto Guzzi V7. "Het boek "man in het zadel"verteld over zijn avonturen op de reis van Alaska naar het zuidelijkse puntje van Argentinie. De V7, alias Guus, speelt de hoofdrol in één van de allerbeste reisboeken per motor die zijn verschenen. Als je hem gelezen hebt schaf je zeker het vervolg aan. "Van hier tot Tokio". Paul en Guus zijn weer een poosje onderweg geweest met vele ontmoetingen en afzien. In de winterVertrokken vanuit Amsterdam met als einddoel Tokio. Van het eerste boek zijn er meer dan 10.000 verkocht.

een must voor iedere motorrijder.

 

Ze hebben elkaar weer gevonden, twee Guzzioten.(Egbert en Paul.)

Het hoogste motormuseum in Europa.

Aan de voet van de Timmelsjoch Hochalpenstraße, op een hoogte van 2175 meter, ligt het Top Mountain Crosspoint museum, beter bekend als het hoogste motormuseum van Europa. Het museum bevindt zich in een indrukwekkend architecturaal gebouw en heeft, verdeeld over een oppervlakte van 3.000m², een collectie van meer dan 230 verschillende klassieke motoren. Oftewel: de droom van iedere motorliefhebber!

De Timmelsjoch, waaraan het Top Mountain Crosspoint museum zich bevindt, is met een hoogte van 2509 meter de hoogste grensovergang van Oostenrijk. De Timmelsjoch Hochalpenstraße is ontzettend populair voor alles op wielen, dus een betere plek voor het museum bestaat eigenlijk niet. Het Top Mountain Crosspoint museum is een miljoenenproject en dat is aan alles goed te zien. Het gebouw is indrukwekkend en de collectie al helemaal. Er is een restaurant gevestigd in het museum waar je na het zien van al die bijzondere voertuigen even kunt pauzeren, om vervolgens te beginnen aan de Timmelsjoch Hochalpenstraße. Het Top Mountain Crosspoint museum is het ideale uitje voor iedere motorliefhebber.

Vanguard.

Het Nederlandse kledingmerk Vanguard heeft een langdurige relatie met Moto Guzzi qua marketing. Motortypes hebben hun naam aan b.v.de spijkerbroeken verbonden. Ook zijn er speciale Vanguard-Guzzi's gebouwd.

Vanguard V7.

 

Vanguard V8.

Onderweg naar Mandello met Egbert.

Dnepr van Bertus.

 

"Guus".

  V7 van Paul.

 

 

Dnepr van Catweazle.

 

This site is owned by Evert van der Hoop: Created by Ho-Pi Webdesign. Copyright  ©® 2019.