Welkom op Evert's website.

 

Moto Guzzi nieuws van de EICMA.

Moto Guzzi Concept V85
Dit is weer een stap voorwaarts van Moto Guzzi richting het immer naderende punt in 2021, wanneer de Como adelaar zijn 100-jarig jubileum viert met een nieuwe reeks motorfietsen, gebouwd op de technische basis van de Concept V85. Het is een motorfiets die gewijd is aan reizen, wat altijd op zijn puurst en meest origineel het erfgoed van Moto Guzzi is geweest en doet denken aan de epische en avontuurlijke rally raids van de jaren 80, een wereld waarvan het de stijl, charme en emotie geërfd heeft, maar die is ontworpen om zowel dagelijkse als lange-afstandsroutes te weerstaan, naar de meest actuele vereisten en toekomstige avonturen. De Concept V85 is een eerbetoon aan grote avontuurlijke reizen en is opgedragen aan hen die, ondanks dat ze nooit ophouden te dromen over avontuurlijke reizen, op zoek zijn naar een motorfiets die in staat is om die geest terug te brengen naar hun dagelijkse reizen. Er wordt een nieuwe Moto Guzzi-motor gelanceerd in de Concept V85. Het constructieontwerp is specifiek en uniek in de gehele huidige Moto Guzzi-productie: het is een tweecilinder 90° transversaal luchtgekoelde 850cc die dankzij het complete herontwerp een maximaal vermogen van 80 pk heeft. Deze functie, in combinatie met de krachtige torsie bij lage snelheden die typisch is voor alle Moto Guzzi-tweecilinders, en de lichtheid van de Concept V85, maken het een plezier om zowel op de weg als ook off-road mee te rijden.

Moto Guzzi V7 III nieuwe versies
De V7 III-reeks groeit met de nieuwe speciale versies Carbon, Rough en Milano, Moto Guzzi's hulde aan de kunst van maatwerk. Ze onderscheiden zich door een andere lay-out die is verkregen door originaliteit en competentie in te zetten om een reeks speciale onderdelen van hoge kwaliteit te introduceren, die in staat zijn om elke motor een geheel andere connotatie en uniek karakter te geven. De V7 III Carbon (in beperkte oplage en genummerd) is een viering van de originaliteit en goede smaak van maatwerk in zijn combinatie van de authentieke V7 stijl met de kostbare en moderne kwaliteit van vele koolstofvezel componenten, evenals tal van andere contrasterende details in het rood, zoals de motorkoppen, de naden van het nieuwe Alcantara zadel en de Brembo-remklauw vooraan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda 2018.

9-10-11 Februari. Watjestreffen UDCN. Huizen. Info.
22 t/m 25 Februari. Motorbeurs Utrecht. Info.
24 Maart. Zandhappersrit UDCN. Baarle Nassau. Info.
31 Maart. Motorbeurs Hardenberg. Info.
14 April. Sleuteldag UDCN. Info.
4-5-6 Mei.   Info.
10 t/m 13 Mei. 14e Oostbloktreffen Marrum. Info.
22-23-24 Juni. Zomertreffen UDCN. Tienhoven. Info.
1 September. Vlielandrit UDCN. Info.
7-8-9 September. Najaarstreffen UDCN. Bunnik. Info.
6 Oktober. Motorbeurs Hardenberg. Info.

Mijn tweewielers.

Moto Guzzi V9 Roamer.

Dnepr MT9.

 

Brommers kieken bij de "De Leemkule".

De Leemkule is ontstaan tijdens de aanleg van de rijksweg A50. Bij de "kule" staat een kiosk waarbij vele oltimer-freaken hun oude bromfiets/motor op de zondagmorgen laten bewonderen. Als de eerste zonnestralen de winter uitzwaaien komen ze weer te voorschijn om vanaf tien uur te gaan "brommers kieken"

De Leemkule vind men door aflsag 29 op de A50 te nemen, Kamperweg volgen richting Wezep, voor Wezep rechts af ri Hattem.

Afslag 17 op de A28, door Wezep richting Heerde. Net buiten de plaats Links richting Hattem.

Betrus bij de "Kule".

 

Vanguard's Moto Guzzi V8.

Het kledingmerk Vanguard gebruikt al jaren Moto Guzzi motoren om hun kleding te promoten. De V9 Roamer is dit jaar verschenen evenals de V8, een link naar de legendarische 8 cilinder die in de jaren vijftig menige wedstrijd op naam zette. 

 

Martin heeft geen schik.

Te Koop / for sale.

Diverse onderdelen/modellen. Kijk op de SITE.

Voor informatie mail.

 

Audace carbon.

 

UDCN-Treffen Wapenveld.

Na alle voorbereidingen kon het treffen beginnen. Op de vrijdag  druppelden de eerste "Russen"binnen.. Op het terrein stond de bbq klaar en de bar was open. Het was een gezellig weekend met een mooie toerrit met Elburg als tussenstop. De locatie bleek perfect en bij leven en welzijn organiseren wij in 2018 weer een treffen in het Kloosterbos.

              

              

 

 

Zij en kop-klepper on the road.

 

 

Bobber's

     
   

 

Catweazle's bike.

   
     
   

 

 

Motor Service Twente in Rijssen.

"De" Guzzi dealer van het Oosten.

 
 

Het hoogste motormuseum in Europa.

Aan de voet van de Timmelsjoch Hochalpenstraße is op een hoogte van 2175 meter boven de zeespiegel het Top Mountain Crosspoint gebouwd. Het multifunctionele complex huisvest onder meer het hoogstgelegen motormuseum van Europa, het dalstation van de nieuwe Kirchenkar-gondelbaan, een restaurant en het tolstation van de Timmelsjoch Hochalpenstraße. De bedenkers van het 23 miljoen euro kostende project zijn de tweelingbroers Alban en Attila Scheiber.

Het 2600 vierkante meter grote museum herbergt 170 klassiekers, waaronder modellen van Moto Guzzi, MV Agusta, Ducati, BMW, NSU, DKW, Zündapp, Triumph, Sunbeam, Norton, Matchless, A.J.S., Brough Superior, Vincent, Honda, Henderson, Indian en natuurlijk Harley-Davidson. Van de grote merken zijn exemplaren uit bijna elke periode vertegenwoordigd. Zo staat er een Harley uit 1914, 1926, 1938 en de jaren 40 en 50. De merken Triumph, Indian en BMW zijn even vaak vertegenwoordigd.

Tot de pareltjes van het museum behoren een Brough Superior uit 1939, die naar verluidt nog is bereden door de legendarische motorbouwer en –coureur George Brough persoonlijk. En ook een tweecilinder Indian uit 1912. En vanzelfsprekend ook de MV Agusta waarmee Giacomo Agostini een deel van zijn titels heeft verdedigd.

UDCN-Treffen Okkenbroek.

Het was weer een gezellig weekend. S'amen met Buurman en Buurman en Rik vrijdag's naar Okkenbroek vertrokken voor een super weekend.

              

           

   

Met de Stelvio op de Timmelsjoch (2475 mtr.)

Dasht-e Lut woestijn Iran met Gerard.

 

GMG Italie 2011 met Egbert en Rik.

Heen zomer-terug winter.

 

 

              

              

 

Splugenpas.

 

   

Bromfietsmuseum Amsterdam.

 

 

          

Rik zijn Dnepr, opgehaald uit Noord Holland.

 

Mandello del Lario 2015: samen met Egbert Jeeninga. 

 

 

 

 

 

 

 

  

Wil Hartog museum.

Het kleine museum van de "witte reus uit abbekerk" is op uitnodiging te bezoeken. Bij de grasdrogerij in Lambertschaag staat de Riekersma Suzuki tussen alle bekers, foto's en krantenartikels die een beeld geven hoe het raceverleden van Wil er uit zag, Een aanrader voor de echte race-fan.

 

           

 

 

 

 

Ital treffen 2017: 45 jaar MGCN.

 

 

This site is owned by Evert van der Hoop: Created by Ho-Pi Webdesign. Copyright  ©® 2018.