(Ä 3,50)
Voeg ongeveer 1/3 deel van het melkbadpoeder toe aan stromend water en geniet! Het poeder kleurt het water melkwit en heeft een heerlijk verzachtende werking op de huid. Deze herbruikbare pot bevat 285 gram melkbadpoeder, wat goed is voor drie keer heerlijk ontspannend badderen. Navullingen voor deze pot zijn tevens los te bestellen.
Verkrijgbaar in de volgende geuren:
- Minty Milk Bath: Geniet van de verfrissende geur van pepermunt. Pepermunt is goed voor de luchtwegen en dit melkbadpoeder is dan ook erg geschikt bij verkoudheid.
- Lavandula Milk Bath: Geniet van de ontspannende geur van lavendel.

Bijzonderheden: houdbaarheid 1 jaar, geschikt voor vegetariŽrs.

ingrediŽnten: Nonfat Dry Milk (mager melkpoeder), Sodium bicarbonaat (zuiveringszout), Zea Mays (Corn) Starch (maÔzena), Mentha Piperita (pepermunt eo en gesneden pepermuntblad), Lavandula angustifolia (lavendel etherische olie en gedroogde lavendelbloesem).

Melkbad Melkbad

(Ä 3,00)
Voeg 1/3 tot 1/2 deel van het badzout toe aan stromend water en geniet van een heerlijk geurend en ontspannend bad.
Verkrijgbaar in de volgende geuren:
- Pepermunt (met gesneden pepermuntblad)
- Lavendel (met gedroogde lavendelbloesem)
- Rozemarijn met een hint kaneel (gedeeltelijk gekleurd met rode levensmiddelenkleurstof)

Bijzonderheden: houdbaarheid 1 jaar, geschikt voor vegetariŽrs en veganisten

ingrediŽnten: grof basisbadzout, grof oerzeezout, magnesiumsulfaat, Mentha Piperita (pepermunt eo en gesneden pepermuntblad), Lavandula angustifolia (lavendel etherische olie en gedroogde lavendelbloesem), Rosmarinus officinalis (rozemarijn en kaneel etherische olie), colour (E129, E110, E102) .

Badzout Badzout

(Ä 2,50)
*** Minty Milk Bath: 285 gram, navulling voor herbruikbare glazen pot in simpele plastic verpakking
*** Lavandula Milk Bath: 285 gram, navulling voor herbruikbare glazen pot in simpele plastic verpakking


(Ä 1,50)
Elke zeep heeft de neiging op te lossen wanneer deze in water blijft liggen. Handgemaakte zeep, zoals onze zeep, bevat niet de vulsels die je in commerciŽle zeep wel aantreft, dus de zeep laten uitlekken en drogen verlengt absoluut het gebruiksleven van de zeep. Dit houten zeepbakje is vervaardigd van massief walnotenhout en is gebeitst, geschuurd en gelakt. Door het model hoeft de zeep niet in het water te blijven liggen, maar kan deze droog bewaard blijven. Een aanwinst voor iedere badkamer, toilet en keuken. Tevens een leuk en praktisch cadeau voor iedere aangelegenheid: ťťn of twee soorten zeep naar keuze, liggend op een houten zeephouder.