Hoe moet ik bestellen?
Via deze website kun je online onze Hidden Treasures-producten bekijken en bestellen. Bestellingen kunnen worden geplaatst via het volgende emailadres: hiddensoap@gmail.com. Je geeft aan welke zeep je wilt bestellen, het aantal stuks, je naam en adresgegevens en eventuele andere opmerkingen of vragen. Omdat het maken van zeep voor ons een hobby is moet bij bestellingen van grotere hoeveelheden rekening worden gehouden met een langere levertijd. Wij nemen bij plaatsing van een bestelling altijd contact met je op over de details van de bestelling (verzendkosten, betalingsgegevens e.d.). Indien je tot onze vrienden, familie of kennissen-kring behoort is het natuurlijk mogelijk om de verkoop persoonlijk af te handelen. Tevens is het mogelijk om in Eindhoven zeep op te halen.

Hoe neem ik contact met jullie op?
Heb je vragen over de producten die we verkopen, onze site, onze werkwijze of wat dan ook, neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar het volgende emailadres: hiddensoap@gmail.com. We beantwoorden je vragen graag. Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar op de volgende nummers: 040-8425311 (doordeweeks vanaf 17.00) of 06-13379799 // Hilde.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Betaling vindt plaats via overschrijving naar onze bankrekening. Zodra je een bestelling hebt geplaatst wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen over het totale over te maken bedrag en onze bankgegevens.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn gebaseerd op de verzendkosten van TNT Post, maar tevens moeten wij een klein bedrag rekenen voor de verpakkosten. De verzendkosten van je bestelling zijn afhankelijk van het totale gewicht en de grootte van je bestelling. Indien de zeep door de brievenbus kan betaal je voor de verzending van een gewicht tussen de 100 en 250 gram € 2,00 verzendkosten en voor een gewicht tussen de 250 en 500 gram € 2,50. Wanneer het gewicht van je bestelling boven de 400 gram ligt wordt i.v.m. de grootte van de zeep altijd gebruik gemaakt van de pakketdienst van TNT Post waarvan de verzendkosten € 6,75 bedragen. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en we leveren ze netjes af bij een vestiging van TNT Post. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Wij leveren op het moment alleen binnen Nederland.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
We versturen eens per week -op zaterdag- bestellingen. Probeer daar dus rekening mee te houden als je je bestelling voor een bepaalde datum binnen wilt hebben. Omdat het maken van zeep voor ons een hobby is moet bij bestellingen van grotere hoeveelheden rekening worden gehouden met een langere levertijd. Bij het maken van onze zeep maken wij gebruik van twee verschillende methodes. Bij één van deze methodes moet de zeep na te zijn vervaardigd nog 4 weken rijpen. Wanneer een zeep die met deze methode wordt gemaakt niet op voorraad is kunnen wij de zeep dus pas na een maand opsturen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst nemen wij contact met je op over de precieze levertermijn. Zodra je pakketje verstuurd is krijg je hier weer een mailtje over. Gemiddeld duurt het in Nederland zo'n 2 dagen voor TPG Post het pakketje bij je bezorgt.

In hoeverre wijken het gewicht en de kleuren van de zepen af van de foto's op de website?
Het gewicht van de zeep kan enkele grammen afwijken van het gewicht dat vermeld staat. De kleuren van de zeep kunnen een beetje anders zijn dan op de foto's van onze site. In het geval dat de kleur van de zeep op de foto helemaal anders is dan de zeep in onze voorraad, zullen wij je erover informeren voordat we je bestelling versturen.