V: Hebben jullie Fight Club gezien?
A: Argh, je bent de honderdste persoon die dat vraagt! Ja, we hebben Fight Club gezien.

V: Kunnen jullie product zus-en-zo maken?
A: Of wij een product kunnen maken, hangt af van veel dingen. De verkrijgbaarheid en betaalbaarheid van ingrediŽnten zijn bijvoorbeeld erg belangrijke factoren.

V: Wanneer een zeep tijdelijk uitverkocht is of pas verkrijgbaar is vanaf een bepaalde datum kan ik deze dan toch al eerder bestellen?
A: Ja, dat kan zeker. Wanneer een zeep nog niet verkrijgbaar is i.v.m. de rijptijd van de zeep kan deze toch alvast besteld worden. Wij reserveren dan een stuk voor je en je bestelling wordt verstuurd zodra de rijptijd van de zeep erop zit. Het gaat soms best hard met bepaalde soorten zeep, dus als je er zeker van wilt zijn dat een bepaalde soort zeep op voorraad is, is alvast bestellen/reserveren een slimme zet.

V: Wat is nu eigenlijk het verschil tussen jullie zeep en de 'gewone' zeep in de winkel?
Het verschil tussen onze zeep en de zeep uit de winkel is enorm groot. Kijk maar eens op de ingrediŽntenlijst van bijv. Dove: dat is een eindeloze lijst met allerlei termen. Al die dingen zijn conserveringsmiddelen en goedkope 'schoonmaakmiddelen' die heel erg slecht zijn voor de huid. Er zit uiteindelijk dus maar een klein beetje zeep in die 'gewone' zeep. Onze zeep is in principe dan ook veel beter voor je huid dan zeep uit de winkel. En hij ziet er natuurlijk ook een stukje lekkerder uit. ;)

V: Ik ben allergisch voor zeep. Is jullie zeep geschikt voor mij?
Deze vraag is zeer lastig te beantwoorden. Zoals in het antwoord op bovenstaande vraag al wordt aangegeven zitten er echte zeepbestanddelen in onze zeep. Het is echter maar de vraag of je allergisch bent voor echte zeep, of voor de troep die in de 'winkelzeep' zit. Het is moeilijk om te achterhalen voor welk bestanddeel je precies allergisch bent. Als je wilt kunnen we je een heel klein stukje zeep toesturen tegen verzendkosten, zodat je kunt kijken of je tegen onze zeep kunt.

V: Gebruiken jullie de zeep ook zelf?
A: Natuurlijk. Wij zijn altijd de eersten die onze handgemaakte zeep gebruiken.

V: Hoe testen jullie de zeep?
A: Wij testen de zeep eerst op onszelf en daarna zijn onze familie en vrienden aan de beurt. Soms vragen we ook specifieke personen om onze zeep te testen, zoals bijvoorbeeld mensen met eczeem. We letten op dingen als: de hardheid van de zeep, de geur, de hoeveelheid schuim en natuurlijk de uitwerking van de zeep op de huid. En aangezien een van ons begiftigd is met een zeer droge en gevoelige huid, zijn we in staat om erg kritisch te zijn. Als het ons niet bevalt, dan verkopen we het ook niet.

V: Hoe komt het dat jullie de producten zo goedkoop kunnen aanbieden?
A: Dat is vooral omdat wij het maken van zeep nog echt als een hobby zien. Daarom tellen we de vele uren die we besteden aan alles wat met Hidden Treasures te maken heeft niet door in de prijs van onze producten. De prijs die wij vragen is alleen gebaseerd op de ingrediŽnten die we gebruiken, dus dan ligt je prijs al gauw een stuk lager dan bij sommige andere verkopers.