Welkom bij Hidden Treasures!
Zeep is misschien wel het saaiste gebruiksproduct in ons huishouden. We wassen onze handen ermee, we leggen het weg, en we vergeten het weer. Verder schenken we helemaal geen aandacht aan het witte blokje op onze wastafel. Het leven van een zeep is saai en eentonig.

Buiten zijn weinig spannende voorkomen, is zeep door de jaren heen heel erg in kwaliteit gedaald. Tegenwoordig bestaat het voornamelijk uit allerlei goedkope stoffen die slecht zijn voor de huid en die niks met echte zeep te maken hebben.

Arme zeep; het kwijnt weg in een hoekje, door iedereen vergeten.

Gelukkig weten wij hoe zeep eigenlijk hoort te zijn: gemaakt met de juiste ingrediŽnten, zacht voor je huid en een tikkeltje apart want dat zijn wij ook. :) Daarom duiken we regelmatig de keuken in om zelf zeep te maken. Daarbij vergeten wij nooit waar het bij ons om draait: kwaliteit, originaliteit en uiteraard ook een beetje luxe. Wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om zich te verwennen met een kwaliteitsproduct. Daarom gebruiken wij alleen maar oliŽn en vetten van een hoge kwaliteit en bevat onze zeep vaak originele ingrediŽnten zoals melk, honing of havermout. En het oog wil natuurlijk ook wat, dus kleuren we onze zeep met natuurlijke kleurstoffen, zoals koffie en wortelsap.

Zeep is helemaal niet saai, zeep is juist hartstikke leuk! Neem daarom snel een kijkje bij onze producten om te zien wat er allemaal al uit onze zeeppan voortgekomen is.