18 september 2009 // Nieuwe fotos: Poppy
Poppy Poppy


2 juli 2009 // Nieuwe zeepsoort: Good Vibes
Met zijn verrukkelijke, dubbel gekleurde uiterlijk, gemarmerde bovenkant en subtiele sinaasappel/vanille/cederhout geur zorgt deze zeep geheid voor "good vibes" in je badkamer!

Good Vibes Good Vibes
Good Vibes Good Vibes

29 juni 2009 // Verslag Kruidenmarkt 28-06-2009
Een verslag van de Kruidenmarkt waar we afgelopen zondag met een kraam stonden en een fotoimpressie kun je hier vinden.14 april 2009 // Nieuwe foto's Soft Kiss
Deze prachtig gemarmerde zeep is gedeeltelijke gekleurd met natuurlijke rode klei en heeft een bloemen-geur afkomstig van ylang-ylang etherische olie. En hij is ook nog eens veganistisch!

Soft Kiss Soft Kiss

5 april 2009 // Kruidenmarkt bij Kruidencentrum "De Sprenk" op zondag 28 juni
Na de prachtige markt van vorig jaar zullen we ook dit jaar aanwezig zijn op de Kruidenmarkt bij Kruidencentrum "De Sprenk". Voor meer informatie kun je hier terecht. De markt en tuinen zijn absoluut de moeite van een uitgebreid bezoek waard, dus alvast tot dan!

2 oktober 2008 // Nieuwe zeepsoort: Lavandula
We waren al heel lang aan het nadenken over een goede lavendel-zeep en dit is het uiteindelijke resultaat. Clean & Simpel!

Lavandula Lavandula

25 juli 2008 // Verslag Kruidenmarkt "De Sprenk"
De Kruidenmarkt van 22 juni was een gigantisch succes en vreselijk leuk. Een verslag kun je hier lezen. Foto's van de kraam volgen binnenkort.

16 juli 2008 // Kruidenmarkt bij Kruidencentrum "De Sprenk" op zondag 22 juni
Zondag 22 juni staan we met een kraam op de jaarlijkse Kruidenmarkt gehouden door Kruidencentrum "De Sprenk". Dit jaar wordt deze voor het eerst georganiseerd door eerstejaars Herboristenleerlingen van De Sprenk, de enige door de overheid erkende Herboristenopleiding van Nederland. Karolina is n van deze eerstejaars leerlingen en heeft deze markt dan ook mede georganiseerd. De kruidenmarkt is bedoeld voor iedereen die wil genieten van kruiden en de mooie landelijke omgeving van De Sprenk nabij de Brabantse Peel. Voor meer informatie kun je hier terecht. Wie weet zien we je daar!

12 juli 2008 // Oatmeal, Milk & Honey en Hodge Podge
De nieuwste versie van klassieker Oatmeal, Milk & Honey is weer prachtig uitgevallen. Hij heeft een mooie lichtbruine kleur en ruikt heerlijk naar koekjes! Hodge Podge is een nieuwe creatie en een rebatch van 2 eerder mislukte zepen. Deze zeep ruikt naar vanille en voelt lekker zacht aan.

Oatmeal, Milk & Honey Oatmeal, Milk & Honey
Hodge Podge Hodge Podge

04 juli 2008 // Echte Hidden Treasures zeep is eindelijk Weer verkrijgbaar!
Vanaf vandaag zijn de volgende zeepsoorten weer verkrijgbaar: Freshman, Poppy en Vincent Vega. Vanaf eind juni zijn ook de Oatmeal, Milk & Honey, een vanille zeep en een bloemige zeep met rode klei verkrijgbaar. Hieronder de nieuwe foto's van de Freshman en Poppy.

Freshman Freshman
Poppy Poppy

04 april 2008 // www.hiddensoap.nl in de lucht!
Vanaf vandaag hoef je niet meer dat lastige en lange webadres te onthouden, maar zijn we gemakkelijk te vinden via www.hiddensoap.nl.

20 maart 2008 // Freshman & Poppy
Inmiddels zijn ook de Freshman en Poppy in vernieuwde versies bijgemaakt. Zij liggen momenteel nog te rijpen, maar binnenkort verschijnen de eerste foto's op de website.

06 februari 2008 // Vernieuwde website
Zoals je waarschijnlijk al is opgevallen is de Hidden Treasures website vernieuwd. De website is nu ng gemakkelijker te navigeren dan voorheen en er bovendien een stuk overzichtelijker geworden. Binnenkort volgen nieuwe pagina's met informatie over onze werkwijze.

19 januari 2008 // Vincent Vega
De eerste zeep ligt alweer te rijpen, namelijk oude bekende Vincent Vega. En we hebben nu alweer zin in onze volgende zeepafspraak!

29 oktober 2007 // We gaan door!
Omdat het bij ons allebei weer is beginnen te kriebelen n we een plek aangeboden hebben gekregen om zeep te maken kunnen jullie hier binnenkort weer nieuwe zeep verwachten. De website zal vernieuwd worden, er zullen nieuwe soorten zeep komen en we zullen op verschillende vlakken anders gaan werken. We hebben overal goed over nagedacht zodat het er allemaal alleen maar beter op wordt. Hou de website dus in de gaten!