Home

Reiki

Edelstenen

Verhalen

Foto-album

Links

mijn praktijk

mail me

 

Lees mijn Gastenboek

book_purpl.gif (23641 bytes)

Schrijf in mijn Gastenboek

 

 

 

 

Horoscoop

Dit is niet een pagina over horoscopen zoals je zou verwachten. De normale horoscopen zijn er genoeg te vinden op internet. Deze pagina gaat over het Sterrenbeeld en Edelstenen en ook over het nut van een  Geboortehoroscoop.

 

  Franka 6 weken

 

Een geboorte-horoscoop, waarom?

Om een geboorte-horoscoop te maken heb je de volgende gegevens nodig:

# Geboortedatum

# Geboorteplaats

# Tijdstip van geboorte

Waarom specifiek deze gegevens? Eigenlijk heel logisch want ieder mens is anders. Alles hangt af van waar je bent geboren, welke datum en vooral, om een exact beeld te vormen je geboorte-tijd. Zelfs in de  geboorte-horoscoop van een tweeling zit verschil. Daarom heeft een tweeling ook nooit precies hetzelfde karakter. Ik heb ooit een horoscoop gemaakt voor een tweeling die 5 minuten na elkaar geboren waren. En het verschil was toen nogal groot.

Het belang van een geboortehoroscoop is dat je op de juiste waarde kunt schatten wat de capaciteiten van je kind zijn. Waar je voor moet oppassen en wat je kan stimuleren. Er staat altijd positieve- en negatieve eigenschappen in. Voor ouders is het goed om te weten welke de kansen van hun kind voor de toekomst zijn. Heeft het bepaalde vaardigheden die je kan stimuleren of zijn er karaktereigenschappen die je de kop moet indrukken? Dit is allemaal uit een geboorte-horoscoop te halen, dus erg nuttig.

Ook als je op een leeftijd bent dat je moet gaan kiezen welk beroep je wilt gaan uitoefenen is het nuttig om te weten wat je ligt. Vaak moet je op jonge leeftijd al beslissen welke vakken je op school moet kiezen om later het beroep te kunnen uitoefenen wat je graag wilt. In je horoscoop staat wat je mogelijkheden zijn, wat je wel en niet kunt.

Ook als je al wat ouder bent kan je aan de hand van je geboorte-horoscoop zien, welke je goede en/of verkeerde beslissingen zijn geweest. Eventueel kan je dan nog een andere richting inslaan als je ziet dat je capaciteiten op een heel ander vlak liggen dan je zelf had kunnen vermoeden.

Zoals je in het bovenstaande kunt lezen is je leven eigenlijk al uitgestippeld, als je al de kansen neemt die er voor je zijn weggelegd.

Sterrenbeelden en Edelstenen

Ieder sterrenbeeld heeft bepaalde edelstenen die kunnen helpen bij bepaalde ongemakken of om te stimuleren. De onderstaande gegevens zij niet zo nauwkeurig omdat het tijdstip en geboorteplaats ontbreken. Dit is dus een globaal overzicht, maar toch nuttig. Kijk maar eens hoeveel overeenkomst jouw sterrenbeeld heeft.

ga naar:

Waterman  Vissen    Ram    Stier    Tweeling    Kreeft    Leeuw   

Maagd   Weegschaal    Schorpioen     Boogschutter   Steenbok