Als deelnemer aan onze enquête in 2012

 Winnaar verrassingpakket 2013

Hallo Maggie,

 
Nee, dit is geen spam! Jij hebt in december 2012 meegedaan met de enquête van Stichting VOCAAL ivm het voortbestaan van het Junior College Cranendonck.
Hartelijk dank voor het invullen. Inmiddels is alles verwerkt en er is een rapport gemaakt. Dit is in te zien via www.vocaal.org.
Het bestuur heeft vlak voor de zomervakantie de trekking verricht. Van de 238 respondenten hebben er 100 aangegeven mee te willen doen met de verloting. Jij ook.Jouw naam kwam uit de hoed. Proficiat.
Met dit bericht werd Maggie geïnformeerd over de gewonnen prijs!

O
p 8 november 2013 vond de prijsuitreiking plaats. Op onderstaande foto neemt Maggie Petalo bij haar thuis de prijs in ontvangst uit handen van secretaris Mat van der Heijden, de organisator van de enquête. De foto werd gemaakt door Erica de Graaf. Ook was Maggie aangenaam verrast door de inhoud van het fraaie koffer.

         

En natuurlijk was het ook een feest om te kunnen vaststellen dat de missie is geslaagd. Dat bericht werd op 24 oktober openbaar gemaakt. Het vele werk dat de voorbereiding alsmede de analyse en nazorg van de enquête met zich meebracht is niet voor niets geweest. Maggie heeft twee zonen die allebei het maximale profijt hebben van het behoud van de MAVO in Budel. Zij is er blij mee. Fantastisch.

Einde bericht

 

 Actieve werkgroepleden
Philip de Goey
Mat van der Heijden
Henri Derks
Erik Vanlier
Jan-Pieter Broos
Erica de Graaf

 

Missie geslaagd!

rol*Contactouders basisscholen

St Andreas: Angeline vd Wal
Wereldwijzer: Mariëlle van Zon
Triolier: Henri Derks
Boogurt: Jeanine Ras / Eric Vanlier
Schatkist: Jan-Pieter Broos
OBS Cranendonck:
vacant
Stapsteen:
vacant
st Joan: Marlies van Gansewinkel
't Lange: Erik de Laat