Hallo bezoekers van mijn homepage,

Ik ben Ellen Jellema en ik spaar stickers van over de hele wereld. Mijn sticker collectie is nu ongeveer 70.000 stuks groot en ik heb meer dan 300.000 dubbele stickers.

Verder verzamel ik nog vele andere dingen zoals: Reclamepennen, Suikerzakjes, Markclips, Telefoonkaarten, Lucifershouders, Hotel zeepjes en shampoo, Visitekaartjes, Bierviltjes, Viewmasters en vele andere dingen. Zoals U kunt lezen, ben ik een echte verzamelaar en absoluut geen handelaar.

Ik verkoop wel stickers per aantal, maar ook op onderwerp, voor hele vriendelijke prijzen. Dit om andere verzamelaars te helpen een verzameling te starten of uit te breiden. Maar het liefst wil ik op een leuke manier met andere verzamelaars ruilen.

Wil je ruilen, kopen of verkopen of zo maar iets weten of vragen, neem dan gerust contact met me op. Ook zou ik het leuk vinden als je wat in mijn gastenboek schrijft.

Ellen Jellema       Nederland

E-mail: h.jellema3@chello.nl

Tevens kun je op mijn website wat stickers uit mijn verzameling bekijken. Hier staan ook enkele series van stickers bij want het verzamelen van series vind ik erg leuk. Helaas mis ik van enkele series nog wat exemplaren en misschien kunnen we elkaar helpen.

Bedankt en veel verzamelplezier.