Genealogie Van Amerongen / Van Kooten

 

Achtergronden ] Van Amerongen 1900 tot nu ] Van Amerongen 1800 tot 1900 ] Van Amerongen tot 1800 ] Van Kooten 1900 tot nu ] Van Kooten 1800 tot 1900 ] Van Kooten tot 1800 ]

English Version

Welkom op de genealogie site van de familie Van Amerongen en de familie Van Kooten. Naast het informatieve karakter van deze site naar de lezer toe hebben we deze site ook in het leven geroepen om eventueel die informatie te verkrijgen die ons weer een stapje verder in het verleden brengt! De jaren van onderzoek hebben veel nuttige en sluitende informatie opgeleverd maar het ontstaan van hiaten is natuurlijk onvermijdelijk.

Dus is uw achternaam "Van Amerongen" of "Van Kooten" en bent u ook bezig met, of ge´nteresseerd in de genealogie van deze familie(s) surf dan verder in het verleden van deze familie(s)...

De informatie die wij in de afgelopen jaren bij elkaar verzameld hebben met betrekking tot de familie Van Amerongen en van Kooten hebben wij allemaal verwerkt in het Genealogie pakket "ProGen" (www.Pro-Gen.nl). Onderstaand hebben we echter deze informatie beknopt en uitgesplitst per 100 jaar weergegeven. 

Indien u meer informatie wilt over een bepaalde persoon of over een bepaalde tijdsperiode dan kunt u contact met ons opnemen. Denkt u echter hierop aanvullende informatie te hebben dan zouden wij het zeer op prijs stellen als wij dat van u konden ontvangen. 

Vragen en/of informatie kunt u via e-mail stellen c.q zenden: 

Algemene Informatie c.q. opmerkingen m.b.t. de internetsite:

de Webbeheerder: hvanAmerongen@hotmail.com

 

Laatst bijgewerkt: 08-05-05