Welkom op site van Mat van der Heijden
 gsm= 0641 064640;   matvanderheijden@gmail.com;  BUDEL

 

Follow @matbudel      Follow @kunstmarktbudel     Follow @vocaalbudel     Follow @VVVCranendonck Do you like it? You can skype me at ... matvanderheijden... (Cranendonck)

Leuk dat je mijn site bezoekt! Deze site wordt niet meer bijgehouden vanaf 13 mei 2014.

In Budel is sinds 2013 een netwerk van glasfiber operationeel. Wij maken daar gebruik van. Ik heb dus geen mogelijkheid meer om deze site bij te werken.

Heb je al gezien dat ik mijn prima rijdende toermoter YAMAHA 1200 XVZ ga verkopen. Sinds ik mijn Goldwing rijd (vanaf zomer 2000) heb ik nog maar heel weinig met de Yamaha gereden.

Ik heb ook nog een Honda C310 van 1966 te koop. Deze bromfiets (met papieren) is een ééncilinder en loopt op superbenzine (viertakt) en is een halfautomaat (schakelen zonder te ontkoppelen)

 

 Geloof, Hoop en Liefde overwint alles.

 

Als je de foto's wilt bekijken, dan kan je dit het beste doen met het beeld => "volledig scherm" (view=full screen). Onder de foto's zijn dan de kleine foto'tjes te zien (thumbnails). Als je klikt op de thumbnail rechts van de middelste, dan zie je de volgende foto. Behalve foto's is ook een link gegeven naar mijn tijdvreters:

Fotoalbums

Fotoalbums

Tijdvreters

  • Bridge in Cranendonck
  • Parktuin

 


Copyright © 2006 - Mat van der Heijden
All Rights Reserved
Webmaster: Your Name - matvanderheijden@gmail.com