~*~ Welkom In Mijn Wereldje ~*~

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn wereldje. Mijn naam is  Janneke, ik ben 23 jaar, geboren op 06 januari 1980 te Eindhoven. Ik ben een Zondags en Koningskindje. Mijn sterrenbeeld is Steenbok en mijn Chinese sterrenbeeld is Geit. Ik woon samen met mijn vriend en mijn twee lieve katjes (Piep & Pluis)  in Veldhoven.

De afgelopen periodes heb ik vaak een bezoek gebracht aan een medium (Joyce van de Voort) die o.a. bloemenseances geeft. Zij beaamde  - tijdens een seance - mijn gevoelens, toen wist ik zeker dat er meer tussen hemel en aarde was, want zij vertelde mij dingen die niemand anders kon weten, ook vertelde ze dat ik entiteiten voelde en dat ik niet bang hoefde te zijn. Ik voel inderdaad 'vreemde' dingen in mijn huis en om andere mensen heen en het beangstigde me in het begin heel erg. Ik kreeg en krijg veel onbegrip in mijn omgeving, maar gelukkig heb ik een 'bewijs' van het medium voor mezelf gekregen. Hoe meer ik mezelf ontwikkel, hoe minder bang ik ben geworden.  

En eindelijk ben ik op mijn eigen manier gelukkig en dat is toch uiteindelijk het allerbelangrijkste !

Ik ben  iemand die met beide benen op de grond staat. Mijn interesse voor het onverklaarbare begint bij mijn interesse voor spirituele onderwerpen. Daarna is er van alles bijgekomen waardoor deze hobby is uitgegroeid tot het ontstaan van deze website.

Ik heb momenteel nog geen Gastenboek, maar ik zou het leuk vinden om een reactie te horen via de mail.

Ik wens jullie veel plezier met het bekijken van mijn website.

Heel veel liefs Janneke