Welkom in Engelum!

15 vragen aan Tjeerd Hoekstra

En verder...

Deze keer zijn de 15 vragen voor Tjeerd Hoekstra. Sommigen kennen hem en anderen weer niet, maar hoe dan ook, hier leest u alles over hem.

 

Vrijwilligersavond

Op zaterdag 16 februari werd er weer een vrijwilligersavond gehouden in dorpshuis 'Skerne Wibe'. Deze avond, die ieder jaar wordt gehouden, is bedoeld om de vrijwilligers, waar het dorpshuis op draait, te bedanken voor hun inzet. Hier zijn de foto's.

 

Schaatsles in Engelum

De Leeuwarder courant berichtte een week geleden over een alternatieve schaatsbaan aan de Tilledyk in Engelum. Reden genoeg voor de redactie om een kijkje te gaan nemen, want daar moesten we natuurlijk het fijne van weten. Hier een verslag.


 

Jeugdclub actie voor circus Saranti

Vorige week vrijdag zijn de kinderen van de jeugdclub waarschijnlijk ook bij u aan de deur geweest. Ze hielden een actie voor jeugdcircus Saranti, georganiseerd door twee studentes, namelijk oud Engelumer Trudy Dijkstra en Ferda van Vaals. Zij lopen op dit moment stage bij het circus, en moesten geld inzamelen om een grote show mogelijk te maken. En dus gingen ze vrijdagavond op pad met de jeugd van Engelum. Hier een verslag.

 

Op bezoek bij Bert en Gea Postma

Sinds kort wonen Bert en Gea Postma samen met hun twee jongste dochters, Jeanine en Amber, twee katten en hond: DJ, aan de Buorren nummer 23. Bert en Gea hebben 4 kinderen waarvan de oudste twee: Angela en Bert al zelfstandig wonen. En wij gingen even op bezoek bij deze, niet onbekende, nieuwe bewoners. Meer>>


 

En hoe gaat het in Noorwegen?

Kort geleden kregen we het derde nieuwsbericht van Mariska en de Noormannen. Zoals u misschien wel weet is het gezin Breuker inmiddels uitgebreid met een zoon, en ze gaan misschien weer verhuizen. Maar hoe dan ook, hier leest u er alles over.

 

Paters by Nonnen

Op 1 en 2 februari speelde onze toneelvereniging "Nieuw Leven' het stuk "Paters by Nonnen' van Willem de Groot, onder regie van Siebe Siebenga. Dus dat was weer genieten geblazen in een uitverkocht Dorpshuis. Hier zijn de foto's.


 

15 vragen aan Foeke van der Mei

Deze keer een bijzondere 15 vragen. We hebben namelijk onze trouwe bezoeker uit AustraliŽ en tevens oud Engelumer Foeke van der Mei bereid gevonden om de aangepaste vragenlijst voor ons te beantwoorden. En we kunnen gerust zeggen dat het een prachtig geheel is geworden, compleet met foto's van zijn omgeving. Kijk dus snel verder.

Weathernews.nl Neerslagradar

 

Contact

 redactie 

Bureaubladfoto


gehost door: vevida.nl