Introductie

Welkom op onze genealogische website.

 

 

Gedurende vele jaren zijn we bezig met genealogisch onderzoek. We hebben daarbij archieven in het hele land bezocht. Van Groningen tot Middelburg, van Hoorn tot Den Bosch. Ook speuren we regelmatig op "het net" om te proberen ontbrekende gegevens te achterhalen. Tevens zijn we lid van verschillende genealogische verenigingen: de N.G.V.(de Nederlandse Genealogische Vereniging), de Vrienden van het C.B.G.(Centraal Bureau voor genealogie), de H.C.C.-genealogie gebruikersgroep, de Vereniging Historie Weststellingwerf e.o., de Pro-Gen gebruikersgroep, de Indische Genealogische Vereniging en de Stichting Westfriese Families.

We willen vanaf deze plaats ook iedereen bedanken die ons geholpen heeft bij de speurtocht naar onze voorouders. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de heer Jan Jeronimus, die Betsy aan veel gegevens heeft geholpen over het geslacht Jeronimus en de heer Jan Onneweer, die Jos veel gegevens leverde over het geslacht Onneweer.

De resultaten tot nu toe laten we zien op deze website. De namen waar onderzoek naar is gedaan kun je vinden op de pagina "Onze familie". Wil je ons helpen aan gegevens kijk dan eens op de pagina "Hulp gevraagd". Er is ook een pagina met links naar genealogische websites die door ons regelmatig bezocht worden in verband met ons onderzoek. Oude familiefoto's laten we zien in "Ons fotoalbum".

Verder verzamelen we alles wat met onze familie te maken heeft: oude foto's, bidprentjes, geboorte-/huwelijks- en overlijdenskaarten, krantenartikelen, akten, diploma's, officiŽle documenten, brieven, enz. Heb je een of meer van deze dingen in je bezit dan stellen wij het zeer op prijs als je ons hiervan een kopie zou willen sturen. Eventuele kosten vergoeden we graag.

Hieronder kun je naar een naam zoeken op onze homepage:
PicoSearch
   Help

  We werken steeds aan deze site en vullen hem aan met nieuwe gegevens!!

Heb je voor ons aanvullende gegevens en/of verbeteringen klik dan hier om ze middels een daarvoor bestemd formulier direct naar ons te mailen


Bekijk ons gastenboek!
Teken ons gastenboek!


Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 17-09-08 .

Free counter and web stats