homepage personalia kwartierstaat Waanders parenteel Waanders
parenteel Kloosterhuis parenteel Lemmens parenteel Cramer fotoalbum genealogie
kookboek schilderkunst fotografie Bobby's page
gastenboek e-mail links naar andere sites  

Iets over mijzelf

 

Ik ben Reg Waanders, geboren in Apeldoorn.

Ik ben opgegroeid in de Veluwse natuur. Mijn jonge jeugd bestond uit struikgewas en boomhutten, kikkers en stekelbaarsjes, knikkeren en voetballen, natuurpark Berg en Bos en de sprengen in het Orderbos en de warmte van het grote gezin.

Mijn tienerjaren werden beheerst door schilderkunst, meisjes en een afkeer van het maken van huiswerk. Mijn gymnasiumtijd was daarom een fiasco en ik heb dientengevolge maar mijn MULO-B diploma gehaald, omdat ik daar een minimale inspanning voor behoefde te vertonen.

Ik ben nu werkzaam bij de overheid met de taak nieuwe belastingwetgeving te vertalen naar uitvoerbare werkprocessen.

In mijn vrije tijd hou ik mij onder andere bezig met tekenen en schilderen, koken, tuinarchitectuur, computeren, fietsen en tv-kijken.

Mijn favoriete vakantieland is Griekenland.                
Lievelingseten heb ik niet, ik geniet van iedere goed bereide maaltijd. Stamppot boerenkool of gebraden wildzwijn, gebakken mosselen of goulash, bij de gedachte eraan loopt het water reeds uit mijn mond.                            
Lievelingsmuziek heb ik ook niet, ik hou van Bach en Eminem, van Gershwin en Enya, van Morricone en Destiny's child. Zolang het naar mijn mening kunst is en geen kitsch, maakt het een goede kans bij mij.

Wil je meer weten, laat het weten.