Paula Rogers
Paula Rogers
kaars

2007 een hel voor drie E-Co veteranen.

De laatste helft van 2007 was voor Herb Suerth, Paul Rogers en Don Malarkey een hel.
Ze verloren alle drie een kind.

Herb verloor zijn zoon (geen foto) en Paul zijn dochter Paula die beiden op relatief jonge leeftijd, aan kanker overleden.

Don verloor op 1 oktober jl zijn zoon Michael (58)(geen foto) aan een beroerte die hij kreeg tijdens een jachtpartij nabij John Day in een afgelegen gebied in Oregon. Hij was in gezelschap van zijn vriend en neef JR Allen.

Aan het begin van hun jonge leven moesten de veteranen door een hel om ons te bevrijden en nu, in het laatste deel van hun leven gaan ze weer door een hel en worden ze geconfronteerd met zoiets verschrikkelijks als het verliezen van een kind.

In onze gedachten zijn we bij hen.

 

2007 Hell on Earth for 3 E-Co veterans

The last part of 2007 was Hell on Earth for Herb Suert, Paul Rogers and Don Malarkey.
They all lost a child.

Herb lost his Son (no photo available) and Paul his daughter Paula who both died of cancer.

On October 1st. Don lost his Son Michael (58).(no photo available) He died suddenly of an aneurysme while deer hunting in a remote spot in Eastern Oregon called John Day. He was with his cousin and dear friend JR Allen.

At the beginning of their young lives the veterans experienced Hell while liberating us and now, in the last part of their life, they experience Hell again because of this terrible occurence, loosing a child.

We are with them in our thoughts and prayers.