Griekenland, Greece de homepage van Peter Wijchers. Op deze site vind je veel foto's van diverse Griekse eilanden. Met veel informatie over de plaatsen die wij bezocht hebben.

click here for English

 

Griekenland

de homepage van

Peter Wijchers
     
 

 

iets zoeken op deze site?

PicoSearch

Samos Chios Lesbos Kos Rhodos Links

 Bedankt voor het bezoeken van mijn homepage,waarom deze pagina? Wij zijn zelf helemaal gek van Griekenland en wat ik op veel websites mis, is dat er geen duidelijke foto's en tekst staan om ook niet Griekenlandkenners een beetje warm te maken voor dit schitterende land. Doormiddel van deze homepage hoop ik iedereen een beetje op weg te helpen in het mooie Griekenland. Helaas zijn we nog niet op alle eilanden geweest, wat ook bijna onmogelijk is, maar waar we wel zijn geweest willen we graag met jullie delen.

Bestel hier alvast je reisgids, ook in het Nederlands.

kaart Griekenland 

klik hier voor een kaart van Griekenland


asklipiio in KosIk zou zeggen kijk rustig rond op deze site, ik probeer deze site regelmatig bij te werken; alleen zal dit niet lukken, dus als je denkt een leuke bijdrage te hebben foto's of wetenswaardigheden schroom dan niet om dit naar mij op te sturen. Dit zal ook voor andere bezoekers een reden zijn om hier vaker langs te komen om up to date ge´nformeerd te worden over de hier besproken eilanden.

       

 meld je hier gratis aan, zo kan ik mijn site onderhouden. Alvast bedankt!

  gastenboek is tijdelijk buiten gebruik

  
 

 

Samos .Chios.Lesbos.Kos.Rhodos.Links