Voorbehoud auteursrecht

Auteursrechten op teksten en muziek op deze website berusten, tenzij anders vermeld, bij de VIA. Ook de op deze Site gebruikte logo's beelden en foto's worden door het auteursrecht beschermd. Auteursrechten op de website berusten bij Wibo Lageveen.

Vrij gebruik onder voorwaarden

Gebruik van muziek op deze site is toegestaan voor non-commercieel gebruik. Het is voor derden niet toegestaan geld te verdienen aan deze muziek tenzij hiervoor expliciet toestemming is verkregen. Het verspreiden van muziek bestanden onder vrienden, kennissen en andere belangstellenden moedigen wij aan. Bij massaal gebruik van de muziek vragen wij u contact met ons op te nemen. In principe vinden wij het prima dat onze muziek in discoteken wordt gedraaid maar wij blijven hier graag van op de hoogte.

Muziek op uw website

Direct linken naar onze mp3 bestanden wordt niet op prijs gesteld. In plaats hiervan verzoeken wij u om te linken naar www.via-online.nl Als u niet wil linken naar onze site maar de bestanden zelf gaan hosten dan moet hier eerst toestemming voor worden gevraagd.