Gevulde kokosnoot Paramaribo                          Print de pagina

IngrediŽnten:

  1. 5 kokosnoten
  2. 100 gr schillerlocken
  3. 100 gr groene haring
  4. 100 gr gerookte paling
  5. 100 gr gerookte makreel
  6. 100 gr crabhuncs

IngrediŽnten: Dressing.

  1. 50 cc olijfolie
  2. 50 cc kokosmelk
  3. 25 cc azijn
  4. 5 gr zout
  5. 3 gr mosterd
  6. 5 gr peper uit de molen.

Bereidingswijze:

  1. Zaag rondom de kokosnoot een groefje. Kap  met een koksmes de kokosnoot middendoor.
  2. Spoel het zaagsel van de rand, en snijd de rand glad en netjes bij.
  3. Maak een dressing van olie kokosmelk, azijn, en de kruiden.
  4. Snijd de vissoorten in gelijke stukken en doe die in de kokosnoot.
  5. Schep een beetje dressing over de vis.
  6. Bestrooi net een beetje peper uit de molen.
  7. Garneren met carambola en papaya.