Gestoomde Roodbaarsfilet   Print de pagina

 

 

Ingredienten: 4 personen tijd 25 minuten

  1. 500 gram roodbaarsfilet

  2. 2 visbouillontableten

  3. 12 shi-takes

  4. 4 plakken ardennerham

  5. 4 bosuitjes

  6. 4 cm verse gemberwrotel

  7. 4 eetlepels sojasaus

  8. 1 eetlepel sesamolie

Bereidingswijze:

  1. Spoel de vis en dep deze droog, breng 1 liter water met vis bouillon tabletten aan de kook.( stoompan)

  2. Veeg de shi-takes schoon, schil de gemberwortel, en maak de bosuitjes schoon

  3. Snijd de shi-takes en de ham en bosuitjes in dunne reepjes

  4. Rasp de gemberwotel

  5. Leg de gember e, bosui, ham en de shi-takes op de vis in de stoompan .

  6. Laat 15 minuten stomen tot de vis gaar is

  7. Haal de vis met de ham en groente reepjes uit de pan, en breng de bouilon op smaak met soja saus en sesam olie.

  8. Serveer de bouillon er apart bij.

  9.