Don Bosco Kinderfonds Battambang: een missie met toekomst
Reeds enkele decennia ontfermt Don Bosco Kinderfonds zich over kansarme kinderen die in mensonwaardige omstandigheden leven en (moeten) werken in de steenbakkerijen en rijstvelden daar veel ouders geen vaste inkomsten hebben. Door bemiddeling van Don Bosco Kinderfonds krijgen deze kinderen voeding, kleding, medische zorg en scholing.
En dankzij uw bijdrage; maandelijkse distributie van goederen en schoolgeld. Tijdens de distributie houden we een toespraak en geven advies, niet alleen aan de kinderen maar ook aan ouders en familieleden met de bedoeling hen te informeren en sensibiliseren over topics als (persoonlijke) hygiëne, onderwijs, werk, gemeenschapsleven et cetera. Animatie met zang, verhaal en spel.

Chichi en Komkom
 
Distributie in juli 2016 in Porpealker, een plaats nabij Battambang-stad waar wij dankzij sponsors, Stichting Sawasdee en Stichting Don Bosco Kinderfonds 23 kinderen ondersteunen.
       
Chichi met 15 kg rijst (en medewerker Thol)      Chichi en Komkom (voorgrond links)

Chichi en Komkom op 17 augustus, 2016

Zout (1 kg), melk, een doos met mie (30 pakjes) en schoolgeld
 
Door uw hulp kunnen wij voor deze kinderen een omgeving creëren waarin vrede, vriendschap, solidariteit, voorspoed en een hoopvolle toekomst realiteit zijn.
Dankzij jullie komen dromen uit!


Veel dank namens ons allemaal